Δεύτερη έδρα του ΑΣ Μετέωρα το Ελευθεροχώρι

http://www.facebook.com/MarronCafe86/

Την έδρα του γηπέδου του Ελευθεροχώριου επέλεξε ως δεύτερη έδρα η ομάδα της Καλαμπάκας, εάν αυτή χρειαστεί να χρησιμοποιηθεί στο άμεσο μέλλον.
Η δήλωση και δεύτερης έδρας είναι υποχρεωτική στη δήλωση συμμετοχής στο πρωτάθλημα και έτσι επιλέχθηκε το Ελευθεροχώρι. Το Δημοτικό Συμβούλιο Πύλης αποφάσισε την παραχώρηση του γηπέδου, μετά από αίτηση της Καλαμπακιώτικης ομάδος.

Οι εξελίξεις για τον χλοοτάπητα
Τρέχουν ήδη για να προλάβουν διοικούντες και μέλη της δημοτικής Αρχής, ώστε στο γήπεδο της Καλαμπάκας να τοποθετηθεί έτοιμος χλοοτάπητας πριν την έναρξη του πρωταθλήματος!
Αυτή φαίνεται να είναι η επιλογή, έπειτα και από τη νέα αποτυχημένη σπορά του αγωνιστικού χώρου του σταδίου και μάλιστα για δεύτερη φορά το τελευταίο ενάμιση χρόνο και η οποία απέτυχε, όπως ειπώθηκε στη σύσκεψη της Διοίκησης των Μετεώρων με την Δημοτική Αρχής το βράδυ της περασμένης Τρίτης.
Αναζητούνται ήδη από το βράδυ της Τρίτης εταιρείες για την τοποθέτηση του χλοοτάπητα και εκείνο που προβληματίζει έντονα και πιέζει είναι το γεγονός ότι διανύουμε τον μήνα Αύγουστος και εταιρείες του είδους υπολειτουργούν λόγω των θερινών διακοπών.
Όμως ,τις επόμενες ήμερες πρέπει να έχει λήξει το θέμα και να ξεκινήσουν άκρως απαραίτητες εργασίες, οι οποίες θα διαρκέσουν σύμφωνα με πληροφορίες περίπου ένα με ενάμιση μήνα, στην καλύτερη των περιπτώσεων
Σε διαφορετική περίπτωση η δεύτερη έδρα μάλλον θα γίνει πρώτη!

Ευχαριστήριο σε Μαράβα
Ο Πρόεδρος και τα Μέλη του Α.Σ. Μετέωρα θα ήθελαν να ευχαριστήσουν το Δήμαρχο Πύλης κ. Κώστα Μαράβα, για την ολόψυχη και άμεση ανταπόκρισή του στο αίτημά μας να μας παραχωρηθεί το γήπεδο του Ελευθεροχωρίου ως δεύτερη έδρα.
Ευχαριστούμε επίσης το ΔΣ του Οργανισμού Κοινωνικών, Πολιτιστικών, Αθλητικών Δράσεων (Ο.Κ.Π.Α.Δ.) του Δήμου Πύλης και το Τοπικό Συμβούλιο Ελευθεροχωρίου.

Σχολιάστε το άρθρο

Please enter your comment!
Please enter your name here