Διέπρεψαν στο Βέλγιο οι αθλητές του ΣΟΑΤ

http://www.facebook.com/MarronCafe86/

Διέπρεψαν οι αθλητές του ΣΟΑΤ στο Βέλγιο στο διεθνές τουρνουά «Keumgang Open 2018» όπου κατέκτησαν 3 Χρυσά και 2 Αργυρα μετάλλια και 2 Χαλκινα σε σύνολο 7 αθλητών.

Πιο συγκεκριμένα
Χρυσά μετάλλια κατέκτησαν οι:
ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΑΡΓΙΑΜΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΡΟΒΑΙΟΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΙΟΥΡΑΣ
Αργυρά μετάλλια κατέκτησαν οι:
ΕΥΑΓΓΕΛΊΑ ΤΟΤΣΙΟΥ
ΜΙΧΑΛΗΣ ΣΙΚΟΒEΛΑΣ
Χάλκινα μετάλλια κατέκτησαν οι:
ΔΗΜΉΤΡΗΣ ΚΑΡΑΜΑΝΟΣ
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΣ
Ο σύλλογος κατετάγη στην 6η θέση μεταξύ 74 συλλογών με μόλις 7 αθλητές χωρίς να συμμετάσχουν πρωτοκλασάτα στελέχη της ομάδας. Ο Γιώργος Γεροβαιος ήταν ο καλύτερος αθλητής του τουρνουά ενώ η Ευαγγελία Τοτσιου δεν αγωνίστηκε στον τελικό λόγω τραυματισμού και έτσι έμεινε στο αργυρό μετάλλιο.
Για μια ακόμη φορά πιστοποίησαν την κλάση τους και σε ένα διεθνές τουρνουά, δικαιώνοντας άπαντες στον κορυφαίο Τρικαλινό σύλλογο, κάνοντας όλους μας περήφανους.
Η σωστή και μεθοδική δουλειά που γίνεται στον σύλλογο αποδίδει καρπούς και πιστοποιείται συνεχώς με ορατά αποτελέσματα και αποτελούν προάγγελο για πολύ σπουδαίες πορείες και επιδόσεις.
Πλήρη ικανοποίηση για τον υπεύθυνο του προπονητικού τιμ του ΣΟΑΤ Νίκο Παιταριδη όχι μόνο από τα μετάλλια αλλά περισσότερο για το επίπεδο που έδειξαν οι αθλητές.
Το ΔΣ του συλλόγου συγχαίρει τους αθλητές για τις διακρίσεις τους,τις οικογένειές τους για την στήριξη τους στους αθλητές και τους εύχεται σπουδαίες αθλητικές και μαθητικές επιδόσεις.

Σχολιάστε το άρθρο

Please enter your comment!
Please enter your name here