Έχουμε… προπονητή στον ΑΟ Τρίκαλα

Του Κώστα Τσέκλημα

http://www.facebook.com/MarronCafe86/

Αλιεύοντας τα σχόλια των φίλων του ΑΟ Τρίκαλα στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης διαπιστώνει κανείς εύκολα τον ενθουσιασμό της συντριπτικής πλειοψηφίας για την πρόσληψη του Ράτκο Ντόστανιτς στον “κυανέρυθρο” πάγκο.
Επιτέλους… ο ΑΟΤ έχει έναν προπονητή υψηλού επιπέδου, έναν προπονητή με γνωστές περγαμηνές και διακρίσεις, έναν προπονητή γνώστη της ελληνικής πραγματικότητας και που μπορεί να δώσει στην ομάδα την χαμένη της αίγλη.
Αφού λοιπόν ο κόσμος ζεστάθηκε… περιμένει τώρα την ολοκλήρωση του ρόστερ. Όπως σε κάθε ομάδα, έτσι και στον ΑΟ Τρίκαλα, το ρόστερ μεγαλύτερο κομμάτι του ρόστερ θα έχει ολοκληρωθεί ως την έναρξη της προετοιμασίας.
Κακά τα ψέμματα, με την απόκτηση του Ντόστανιτς και την όλη κινητικότητα στον ΑΟΤ, ο Κώστας Νεμπεγλέρας κέδρισε πόντους. Έδειξε σοβαρότητα στα νέα του καθήκοντα, διαπραγματευτική ικανότητα και γενικά έπεισε ότι μπορεί να σταθεί επάξια σε αυτό το πόστο.
Μένει να φανεί μόνο το ποια σημαντικά ονόματα να πλαισιώσουν την ομάδα για να την οδηγήσουν με ασφάλεια στα ψηλά σκαλοπάτια της βαθμολογίας και οι φίλοι του ΑΟ Τρίκαλα να επιστρέψουν μαζικά στις εξέδρες.

Σχολιάστε το άρθρο

Please enter your comment!
Please enter your name here