Επτά τα μετάλλια του ΣΟΑΤ στο , «Greece G1 Open 2017»

http://www.facebook.com/MarronCafe86/

Το σπουδαίο τουρνουά κατηγορίας G1, «Greece G1 Open 2017» διεξήχθη στο Ολυμπιακό Κέντρο Άνω Λιοσίων , από την Παρασκευή 17 έως την Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2017.
Την διοργάνωση είχε αναλάβει η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Ταεκβοντό (World Taekwondo Europe (WTE) και η Ένωση Ταεκβοντό Νοτίου Ελλάδος (Ε. ΤΑ. Ν. Ε. ) και συμμετείχαν εννιακόσιοι (900) αθλητές από 36 χώρες όπως
Τουρκία, Ιταλία, Φινλανδία, Λιβύη, Αυστραλία, Αυστρία, Ιορδανία, Αλβανία, Ισραήλ, Αίγυπτος, Βραζιλία, Μαυροβούνιο, Ισπανία, Τυνησία, Κύπρος, Κροατία, Γαλλία, Βουλγαρία, Ιράκ, Σλοβακία, Ρωσία, Ιαπωνία, Παλαιστίνη, Κατάρ, Σενεγάλη, ΗΠΑ, Λίβανος και φυσικά Ελλάδα.
Σε αυτό το πολύ δύσκολο Διεθνές βαθμολογούμενο πρωτάθλημα με 900 συμμετοχές από 36 χώρες οι αθλητές του ΣΟΑΤ, ενθουσίασαν και έκαναν περήφανα όλα τα Τρίκαλα με τα , αποδεικνύοντας ότι είναι για μεγάλες πτήσεις και στο μέλλον μας θα μας κάνουν περήφανους με μεγαλύτερες επιτυχίες. Πριν λίγα χρόνια ένα και μόνο τέτοιας εμβέλειας μετάλλιο θα ήταν τεράστια επιτυχία. Σήμερα φτάσαμε να αριθμούμε ακόμη και 7!!!
Σήμερα αθλητές του ΣΟΑΤ στελεχώνουν όλες τις Εθνικές Ομάδες και αυτό είναι ότι πιο σημαντικό.
Αναλυτικά:
3 ΧΡΥΣΑ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΊΝΑ ΤΖΈΛΗ
ΕΥΑ ΠΑΙΤΑΡΙΔΟΥ
ΓΙΏΡΓΟΣ ΓΕΡΟΒΑΙΟΣ

1 ΑΣΗΜΕΝΙΟ
ΕΥΑΓΓΕΛΊΑ ΤΟΤΣΙΟΥ

3 ΧΑΛΚΙΝΑ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΑΡΓΙΑΜΗΣ
ΔΗΜΉΤΡΗΣ ΛΟΗΣ
ΜΑΡΙΑ ΤΖΕΛΗ

2 πέμπτες θέσεις με εξαιρετικές εμφανίσεις για τους: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΖΑΦΕΙΡΌΠΟΥΛΟ και ΒΑΣΙΛΗ ΛΟΗ.

Επίσης αγωνίστηκαν χωρίς διάκριση οι Φένια Τζελη, Μιχάλης Σικοβελας.
Σε δήλωσή του ο Νίκος Παϊταριδης τόνισε: “Για να είμαι ειλικρινής τα αποτελέσματα αυτά ξεπέρασαν ακόμη και τις δικές μου προσδοκίες. Πλέον η δουλειά που έγινε όλα αυτά τα χρόνια αποδίδει άριστα, οι αθλητές μας
είναι παίζουν με αίσθηση υπεροχής λόγω των πολλών και ποιοτικών εμπειριών που τους πρόσφερε ο ΣΟΑΤ, και γι έρχονται αυτά τα αποτελέσματα. Ο σχεδιασμός πέτυχε στο απόλυτο, ευχαριστώ τους συνεργάτες μου που μόχθησαν σκληρά για αυτό και θέτουμε πλέον υψηλότερους στόχους που δεν μας τρομάζουν”
Το ΔΣ και οι προπονητές συγχαίρουν θερμά όλους τους αθλητές για τις επιτυχίες τους και τους εύχονται να συνεχίσουν να αγωνίζονται με τέτοια ποιότητα και σθένος που μας κάνουν τόσο υπερήφανους. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους γονείς των αθλητών για την στήριξη τους, βοήθεια, συνεργασία και προπαντός εμπιστοσύνη τους.

Σχολιάστε το άρθρο

Please enter your comment!
Please enter your name here