Γέμισε… αστέρια η Μπαλκούρα

https://el-gr.facebook.com/MarronCafe86//

Μια γιορτή του ποδοσφαίρου με την παρουσία όλων της των αστεριών που φόρεσαν την φανέλα της στα τμήματα υποδομής διοργάνωσε η Δήμητρα. Στο αθλητικό κέντρο της Μπαλκούρας, οι ‘άνθρωποι των “πρασίνων” υποδέχτηκαν για μια ακόμη χρονιά τα “δικά τους παιδια”.

Παίκτες που πέρασαν από τα τμήματα υποδομής και έκαναν το μεγάλο άλμα στην καριέρα τους, φόρεσαν και πάλι την φανέλα της Δήμητρας και έπαιξαν ποδόσφαιρο κόντρα σε μια μικτή ομάδα επιλέκτων την οποία και επάνδρωσαν οι επιλογές του Χρήστου Αυγέρου.

Δεκάδες φιλαθλοι βρέθηκαν στη Μπαλκούρα… ανάμεσά τους και ένα τμήμα της ακαδημίας Κούδα που βρίσκεται στα Τρίκαλα για φιλικά με την Δήμητρα. Τα βλέμματα συγκέντρωσαν οι άσσοι του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ Κώστας Φορτούνης και Χρήστος Αλμπάνης ενώ ο Γιάννης Σκόνδρας αποθεώθηκε απο την Ακαδημία του Κούδα λόγω του ΠΑΟΚτζήδικου παρελθόντος του.

Στην ομάδα των παικτών που ξεκίνησαν απο την Δήμητρα/Απόλλων αγωνίστηκαν οι Ζαρόπουλος, Θοδωρής Φορτούνης, Κώστας Φορτούνης, Γιάννης Σκόνδρας, Νίκος Σκόνδρας, Ζήσης, Γκαντιάς, Λαζαρίδης, Τσιώλης, Ιωάννου, Χρήστος Αλμπάνης, Γιδόπουλος, Παπανδρέου, Ρεντζιλάς ενώ στην ομάδα προσετέθη και ο αρχηγός του ΑΟΤ Ξενοφών Πάνος.

Απο την άλλη πλευρά αγωνίστηκαν οι Γκουλιώνης, Γρηγορίου, Δασιός, Γεωργάκης, Αγγελάκης, Τσιαντούλας, Γραβάνης, Μόκκας, Λίτσιος, Αυγέρος, Παπαευθυμίου, Κεραμάς, Κωστής, Μπέτσας, Πολυζόπουλος, Κουβελάς, Αλμπάνης Παν., Μαρούδας.

Ξεχωριστή στιγμή η βράβευση του Σωτήρη Ρεντζιλά απο τον Κώστα Φορτούνη. Ο Ρεντζιλάς αναρρώνει ακόμη απο ένα σοβαρό τροχαίο που είχε πριν απο καιρό και η δύναμη που δείχνει ώστε να επανέλθει είναι συγκλονιστική.

Σχολιάστε το άρθρο

Please enter your comment!
Please enter your name here