Γούτσιος«Θα δώσουμε τον αγώνα μας μέχρι τέλους»

http://www.facebook.com/MarronCafe86/

Την Κυριακή ο Διγενής πήρε το πρώτο διπλό στην ιστορία του στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής καθώς κατάφερε να περάσει νικηφόρα από το Καρπενήσι και η αλήθεια είναι πως έπειτα από την «παρθενική» νίκη οι Νεοχωρίτες αναθάρρησαν. Μάλιστα αν καταφέρουν και πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα στο Μαρτίνο κόντρα στον Οπούντιο θα μπουν για τα καλά στο κυνήγι του Αμβρυσσέα Διστόμου και στην μάχη της παραμονής.
Ο 33χρονος αμυντικός του Διγενή, Αποστόλης Γούτσιος μιλάει στην «ΕΡΕΥΝΑ» για το διπλό που τόσο έψαχναν, την προσπάθεια που γίνεται στο Νεοχώρι, το «ρίσκο» που πήρε η διοίκηση με την ανάθεση της τεχνικής ηγεσίας στον συμπαίκτη του, Αχιλλέα Σαρακατσάνο και την δύσκολη συνέχεια.
Αρχικά ο σκληροτράχηλος αμυντικός τόνισε: «Ήμασταν αποφασισμένοι να επιστρέψουμε από το Καρπενήσι με τους τρεις βαθμούς καθώς κάθε άλλο αποτέλεσμα θα ήταν καταδικαστικό. Το γνωρίζαμε καλά και μπήκαμε στον αγωνιστικό χώρο με σκοπό να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας και να κάνουμε όσο το δυνατόν λιγότερα λάθη. Πήραμε τα ηνία από την αρχή του ματς και με δυο γκολ καταφέραμε και «ασφαλίσαμε» τη νίκη που μας δίνει ώθηση για την συνέχεια».
Για την προσπάθεια που γίνεται: «Από την αρχή ξέραμε τις δυσκολίες της Γ΄Εθνικής, ειδικά από την στιγμή που υποβιβάζονται 6 ομάδες. Ωστόσο η διοίκηση είναι κοντά μας και οι άνθρωποι είναι κύριοι. Όλοι μας έχουμε πει πως θα δώσουμε τον αγώνα μας μέχρι τέλους με στόχο την παραμονή στην κατηγορία. Δεν ξέρω αν θα τα καταφέρουμε αλλά θα παλέψουμε για αυτό μέχρι την τελευταία αγωνιστική. Ευχαριστούμε και τον κόσμο που έρχεται κάθε Κυριακή στο γήπεδο και μας στηρίζει».
Για το αν υπήρξε ρίσκο με την αλλαγή προπονητή: «Θεωρώ πως όχι. Όχι γιατί ο Αχιλλέας είναι συμπαίκτης μου. Είναι ένας πολύ έμπειρος ποδοσφαιριστής ο οποίος έχει υπάρξει επαγγελματίας. Μας σέβεται απόλυτα όλους και μας μεταδίδει μια ηρεμία, στοιχείο που είχε όλα αυτά τα χρόνια στο παιχνίδι του. Θεωρώ πως πλέον στο Νεοχώρι είμαστε μια παρέα και ο κάθε ποδοσφαιριστής θα δώσει το 100% και για τον προπονητή και για τον συμπαίκτη του και την ομάδα».
Για το ματς με τον Οπούντιο Μαρτίνου: «Είναι μια δύσκολη έδρα. Ξέρουμε τις δυσκολίες του παιχνιδιού. Ωστόσο θεωρώ ότι και αυτό το παιχνίδι εξαρτάται από εμάς. Να είμαστε συγκεντρωμένοι και να σεβαστούμε φυσικά τον αντίπαλο όπως κάναμε και με το Βελούχι».

Σχολιάστε το άρθρο

Please enter your comment!
Please enter your name here