Οι 4+1 λόγοι που ο ΑΟΤ θέλει και πρέπει να πάρει τον Άρη

http://www.trikalarestart.gr/

Μπορεί άπαντες στο κυανέρυθρο στρατόπεδο να περίμεναν πως και πως την επίσημη έναρξη των υποχρεώσεων ους στο νέο πρωτάθλημα εν τούτης αυτή ήρθε με το αριστερό με μια εμφάνιση που δεν μας είχε συνηθίσει. Η υπολογίσιμη στην έδρα της Παναχαΐκή ύψωσε τείχος και έβαλε δύσκολα στους Τρικαλινούς με το καλημέρα.
Ήδη η συγκεκριμένη αναμέτρηση ανήκει στο παρελθόν και στο μυαλό υπάρχει το επόμενο ματς με τον Άρη με τους παίχτες του Σωτήρη Αντωνίου να ετοιμάζουν τις δικές τους απαντήσεις για. . .
1) Την επιστροφή στις καλές εμφανίσεις. Ο ΑΟΤ αποτελεί ένα δυνατό και υπολογίσιμο σύνολο με παίχτες μπαρουτοκαπνισμένους και ποιοτικούς σ αυτήν την κατηγορία δείχνοντας ήδη τα πρώτα του δείγματα στα ματς του κυπέλλου αλλά και στα φιλικά με ομάδες μεγαλύτερης κατηγορίας οπότε θέλουν να δείξουν ότι η εμφάνιση της Δευτέρας ήταν απλά μια κακή παρένθεση και τίποτα παραπάνω.
2) Αντιμετωπίζει το “μεγάλο” όνομα και αδιαφιλονίκητο φαβορί για την κατάληψη της πρώτης θέσης, τον Άρη Θεσσαλονίκης στα 2 στενά οι οποίοι κατηφορίζουν με μια δόση υπεροχής και ανωτερότητας παραβλέποντας το γεγονός ότι το αφεντικό στις μεταξύ τους αναμετρήσεις είναι τα Τρίκαλα και όχι οι ίδιοι.
3) Για την Διοίκηση. Από την πρώτη στιγμή είναι κοντά στον προπονητή και στους παίχτες τόσο στο οικονομικό όσο και στο ψυχολογικό κομμάτι δείχνοντας έμπρακτα την στήριξη και την εμπιστοσύνη προς το ποδοσφαιρικό τμήμα.
4) Για τους 3 πόντους. Πέρα από μια νίκη γοήτρου οι βαθμοί της νίκης θα επιδράσουν θετικά και σε άλλους τομείς όπως είναι η αυτοπεποίθηση και η ηρεμία που απαιτείται σε μία ομάδα που χτίζεται από το “μηδέν” και δουλεύει μεθοδικά στοχεύοντας μακροπρόθεσμα.
5) Για τον κόσμο. Ήδη το ενδιαφέρον για το μεσημεριανό ματς της Κυριακής είναι τεράστιο. Στα ποδοσφαιρικά στέκια της πόλης η συζήτηση περιστρέφεται γύρο από αυτό με το φιλάθλους να ετοιμάζονται να κατακλύσουν της κερκίδες του γηπέδου σπρώχνοντας τους παίχτες προς την νίκη. Με την υποσημείωση για κόσμια συμπεριφορά όπως αρμόζει στον Τρικαλινόκόσμο μιας και ο κίνδυνος πιθανής τιμωρίας ελοχεύει.
Τα οφέλη τη Κυριακάτικης αναμέτρησης θα είναι πολύ περισσότερα από τους 3 πολύτιμους πόντους και στο κυανέρυθρο στρατόπεδο κινούνται προς αυτήν την κατεύθυνση.

Του Άρη Τζάνη

Σχολιάστε το άρθρο

Please enter your comment!
Please enter your name here