Η Adidas Store Trikala στηρίζει έμπρακτα τον ΣΟΑΤ

http://www.facebook.com/MarronCafe86/

Η ADIDAS STORE TRIKALA των επιχειρηματιων ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΓΚΟΛΙΤΟΥ και ΛΕΩΝΊΔΑ ΜΗΛΙΩΝΗ στηρίζει τους αθλητές Ταεκβοντό του ΣΟΑΤ που αγωνιζονται με το ΕΘΝΌΣΗΜΟ.
Συγκεκριμένα την Παγκόσμια Πρωταθλητρια Φανή Τζέλη, την Χάλκινη Πρωταθλητρια Ευρώπης Κωνσταντινα Τζέλη, το μέλος 2017,2018 της Εθνικής Ομαδας Ευα Παϊταρίδου και τον Μιχάλη Σικοβελα που θα αγωνιστεί στο προσεχες Πανευρωπαϊκό.
Τα παλιά χρόνια το κράτος έδινε σημαντικα χρήματα για τον Αθλητισμό και ειδικά για την προετοιμασία Αθλητών Υψηλού Επιπέδου. Πλέον εδώ και χρόνια δεν υφίσταται και η προσπάθεια στήριξης αθλητών από τον ιδιωτικό τομέα είναι μονόδρομος.
Σήμερα με μεγάλη χαρά ανακοινωνουμε ότι η ADIDAS STORE TRIKALA των επιχειρηματιων ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΓΚΟΛΙΤΟΥ και ΛΕΩΝΊΔΑ ΜΗΛΙΩΝΗ θα στηρίξουν τους αθλητές μας, που εκπροσωποντας την Χώρα μας σε Παγκόσμια , Πανευρωπαϊκα, Μεσογειακους Αγώνες με τις σπουδαίες επιδόσεις τους γέμισαν με υπερηφάνεια τα Τρίκαλα.
Επι είναι ένα μήνυμα ότι η στήριξη στην αθλητικη νεολαία της πόλης μας, στους αθλητές όλων των ερασιτεχνικων αθληματων από τον ιδιωτικό τομέα είναι αναγκαία.
Το ΔΣ του ΣΟΑΤ θα θελε από καρδιάς να ευχαριστησει τον Στέφανο Γκολιτο και Λεωνίδα Μηλιωνη που στηρίζουν τα όνειρα των αθλητών μας.

Σχολιάστε το άρθρο

Please enter your comment!
Please enter your name here