Η 1η επίσημη της… ΑΕ Κόζιακα – Πως διαμορφώνεται το ρόστερ

http://www.facebook.com/MarronCafe86/

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η 1η προπόνηση της ΑΕ Κόζιακα. Της ομάδας που δημιουργείται από την συνένωση του Προδρόμου με το Γοργογύρι. Προπονητής της ομάδας θα είναι ο Παναγιώτης Γκένας ο οποίος προπόνησε την ομάδα του για πρώτη φορά στο γήπεδο του Προδρόμου.
Από την ομάδα του Γοργογυρίου στην νέα ομάδα κατά πάσα πιθανότητα θα συνεχίσουν οι Ντακούλας, Κοθράς Αλ., Ντακούλας, Γκοβίνας, Γιουβρής, Χούτος, Μάγιος, Κοθράς Δ., Τσιγαρίδας και ο Κάκιας ενώ απο τον Πρόδρομο οι Κοκοβίδης, Μπαντίκος, Δημόπουλος, Τσιαμπαλής, Τσιγαρίδας, Παπαευθυμίου, Πετρένκο, Τέντος, Βλάχος, Μαντάς, Μπέκιος, Κουτελίδας, Γεωργομάνος, Καμπλιώνης Χ., Γεωργούλας και Λέφας.
Οι Ντούβλης, Φασούλας και Σίμος δεν ήταν στην προπόνηση, όπως και δεν ήταν και στο τελευταίο ματς του Προδρόμου και αν δεν αλλάξει κάτι όπως είχε γράψει αποκλειστικά το goaltrikala.gr (παρά τις όποιες διαψεύσεις) δεν θα είναι ούτε στη νέα ομάδα.
Για το Ροπωτό αποχώρησαν οι Μπούγας και Καραδήμας, για το Πρίνος ο πορτιέρο Παπαγεωργίου ενώ ο Τσουλάι με τον Κοτσίρα θα παίξουν στους Παραληθαίους.

koziakas-1

koziakas-3

koziakas-4

Σχολιάστε το άρθρο

Please enter your comment!
Please enter your name here