Η θέση της ΠΑΕ για την προσφυγή του Λεάντρο – Και νέα αναβολή

http://www.facebook.com/MarronCafe86/

Η εκδίκαση προσφυγών των Λεάντρο Πίντο, Κυριάκου Ανδρεόπουλου σε βάρος του ΑΟ Τρίκαλα ήταν προγραμματισμένη για τη Δευτέρα (07/05) στην Α’ ΕΕΟΔ της ΕΠΟ. Αμφότερες οδηγήθηκαν σε αναβολή, όμως ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει η θέση της ΠΑΕ που εκφράστηκε μέσω του δικηγόρου, Αργύρη Λίβα.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FL News, που βρέθηκε στη συνεδρίαση, ο Λίβας ζήτησε αναβολή για την υπόθεση του Λεάντρο Πίντο, ώστε μαζί με την προσφυγή του Βραζιλιάνου να συζητηθεί και αυτή που κατέθεσε η ΠΑΕ.
«Θα φέρουμε μάρτυρες που θα επιβεβαιώσουν τις καταγγελίες της ΠΑΕ», είπε ο Λίβας και συνέχισε: «Είναι δύο αστυνομικοί. Ένας που ήταν στα γραφεία της ΠΑΕ και ένας στο αστυνομικό τμήμα. Δεν μπόρεσαν να έρθουν. Έχω ενημερώσει τον κύριο Σημαιοφορίδη (δικηγόρος του Πίντο), αλλά δεν συναίνεσε στην αναβολή.
Εν τέλει το αίτημα του ΑΟ Τρίκαλα έγινε αποδεκτό και οι δύο υποθέσεις θα συζητηθούν στις 21 Μαΐου. Όσο για την προσφυγή του Κυριάκου Ανδρεόπουλου; Και εδώ ο Λίβας ζήτησε αναβολή, με τον εκπρόσωπο της νομικής υπηρεσίας του ΠΣΑΠ, Εμμανουήλ Αλαφραγκή να αντιδρά:
«Ο Ανδρεόπουλος δεν συναινεί. Μιλούσε με τον πρόεδρο για να βρουν συμβιβαστική λύση και είπαν ότι θα εκδικαστεί η προσφυγή, γιατί δεν συμφωνεί στην αναβολή. Αν έρθουν χρήματα, τότε θα παραιτηθεί από το υπόλοιπο της απόφασης». Παρότι, πάντως, ο πρώην μέσος των Θεσσαλών δεν επιθυμούσε αναβολή και η δική του υπόθεση αναβλήθηκε για τις 21 Μαΐου.

Σχολιάστε το άρθρο

Please enter your comment!
Please enter your name here