Ίκαροι και Αίολος… μαζί στον 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής!!!

https://el-gr.facebook.com/MarronCafe86//

Εδώ και μέρες υπήρξαν επαφές μεταξύ στελεχών της ομάδας μπάσκετ του Αιόλου για να επανασυσταθεί η ομάδα η οποία έφτασε ως και την Α1 Εθνική… και φαίνεται πως το όραμα αυτό παίρνει σάρκα και οστά.
Η επιβεβαίωση ήρθε σήμερα όταν έγιναν γνωστοί οι τέσσερις όμιλοι της Γ’ Εθνικής για τη νέα σεζόν, με την ανακατανομή των ομάδων να λαμβάνει χώρα στην αίθουσα Τύπου του Καυταντζογλείου Σταδίου.
Έτσι στον 3ο όμιλο θα συμμετάσχουν οι ομάδες

ΦΟ Πρωτέας Γρεβενών
ΑΓΣ Ιωαννίνων
ΑΜ Ίκαροι Τρικάλων
ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937
ΓΣ Τιτάνες Παλαμά
ΜΠΑΣ Εύαθλος Μακεδόνες
ΓΑΣ Μελίκης
ΣΚ Ιωάννινα
Πρωταθλητής ΕΚΑΣΘ
Πρωταθλητής ΕΚΑΣΚΕΜ
ΑΣ Άργος Ορεστικό
ΓΣ Νίκη Βόλου
ΚΕ Φαίακας Κέρκυρας
ΑΟ Αίολος Τρικάλων
ΑΠΣ Αίας Ευόσμου

Παναγιώτης Μπραχάλας “Ο Αίολος είναι εδώ,δεν τον τελειώσατε!!!”
Την είδηση ουσιαστικά… έριξε και στο fb ο Παναγιώτης Μπραχάλας ο οποίος με μια σχετική ανάρτηση σημείωσε τα εξής:
“Ο Αίολος είναι εδώ,δεν τον τελειώσατε!!!
Το μεγάλο come back της ομάδας μπάσκετ του Αιόλου (πάλαι ποτέ Trikala B.C, άσχετα αν η ομάδα στην πραγματικότητα ποτέ δεν είχε μετονομαστεί) ολοκληρώθηκε σήμερα
Τα προηγούμενα χρόνια κάποιοι “ασέλγησαν” στη συγκεκριμένη ομάδα, εξυπηρετώντας προσωπικά οφέλη και αδιαφορώντας για το μέλλον της. Μετά τον ντροπιαστικό υποβιβασμό ήρθε ο προσωρινός αφανισμός από το χάρτη καθώς δεν κατήλθε στην Α2′ κατηγορία.
Ωστόσο, με την πολυτιμη συνεισφορά του Ερασιτέχνη, ο Αίολος είναι εδώ προς μεγάλη…απογοήτευση όσων ήλπιζαν σε οριστικό αφανισμό και με το που έμαθαν, τα… δυσάρεστα για αυτούς άρχισαν να ρίχνουν ξανά γέφυρες.
Αλλά ο κόσμος δεν ξεχνά.
Σήμερα λοιπόν είναι μία ιστορική ημέρα για τον Αιολο, καθώς μετά τον καταρτισμό των ομίλων της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, τοποθετήθηκε στον 3ο όμιλο, παρέα με τον άλλο εκπρόσωπο του νομού , τους ‘Ικαρους.
Και από την κατηγορία αυτή θα προσπαθήσει να ξεκινήσει την αντεπίθεσή του όπως και πριν κάμποσα χρόνια για να φτάσει όσο πιο ψηλά μπορεί, με ανθρώπους αγνούς που θα κάνουν το παν για να τον φέρουν ξανά εκεί που πρέπει και σίγουρα όχι με… καιροσκόπους”.

Σχολιάστε το άρθρο

Please enter your comment!
Please enter your name here