Και άλλες επιτυχίες για τον ΣΟΑΤ – Σούπερ Σικοβέλας και Μ. Τζέλη στο G1

https://el-gr.facebook.com/MarronCafe86//

Σημαντικές χαρακτηρίζονται οι επιτυχίες του Μιχάλη Σικοβελα και Μαρίας Τζέλη αθλητές του ΣΟΑΤ στο Διεθνες μίτινγκ Ταεκβοντο Αθηνών GREECE G1 OPEN 2018.
Αυτό το σπουδαίο τουρνουά κατηγορίας G1, διεξήχθη στο Ολυμπιακό Κέντρο Άνω Λιοσίων στις 19 έως 21 Οκτωβρίου.
Την διοργάνωση είχε αναλάβει η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Ταεκβοντό (World Taekwondo Europe (WTE) και η Ένωση Ταεκβοντό Νοτίου Ελλάδος (Ε.ΤΑ.Ν.Ε.)
ΧΡΥΣΌ για τον ΜΙΧΆΛΗ ΣΙΚΟΒΕΛΑ στην κατηγορία – 51 Εφηβων καθώς κέρδισε με σπουδαία απόδοση 4 αντιπάλους πιστοποιωντας την διαρκή εξέλιξη του και μεγάλη ποιότητα καθώς βρίσκεται στο βάθρο σε συνεχόμενα σημαντικά τουρνουα.
ΧΑΛΚΙΝΟ για την ΜΑΡΙΑ ΤΖΕΛΗ στην κατηγορία – 51 Κορασίδων καθώς κέρδισε 3 αγώνες και ηττήθηκε στον Τελικό από δικά της λάθη. Πρόκειται για ένα σπουδαιο ταλέντο που ο ΣΟΑΤ θα “επενδύσει” πάνω του και θα αφήσει εποχή!
Επίσης αγωνίστηκαν χωρίς διάκριση Κ. Τζέλη και Παϊταρίδου (έριξαν το βάρος στο Πανευρωπαϊκό στις αρχές Νοεμβρίου) Κιουρας, Τότσιου.
Και οι 6 αθλητές του ΣΟΑΤ είναι σπουδαίοι αθλητές με ιστορία (Τζέλη Κ. – Παϊταρίδου) και Κιουρας-Τότσιου με πρωταγωνιστικο ρόλο στο μέλλον.
Το ΔΣ και ο προπονητές συγχαίρουν θερμά όλους τους αθλητές και τους εύχονται να συνεχίσουν να αγωνίζονται με τέτοια ποιότητα και σθένος προκαλώντας υπερηφάνεια. Ένα μεγάλο ευχαριστώ απευθύνεται και στους γονείς των αθλητών για την στήριξη τους, βοήθεια, συνεργασία και προπαντός εμπιστοσύνη τους.

Σχολιάστε το άρθρο

Please enter your comment!
Please enter your name here