Και ξανά νέα σενάρια για Ντόστανιτς…

http://www.facebook.com/MarronCafe86/

Μοιάζουν τουλάχιστον τραβηγμένα και φαίνεται πως πλέον δεν είναι σύμπτωση τα νέα, για ακόμη μια φορά, σενάρια περί απομάκρυνσης του Ράτκο Ντόστανιτς.
Ναι το ξεκίνημα του ΑΟΤ είναι απογοητευτικό και με το παραπάνω αλλά πλέον εγείρονται πολλά ερωτηματικά για τα δημοσιεύματα, παραμονή ενός ακόμη ματς, τα οποία μάλιστα δεν προέρχονται από την… διοίκηση.
Κανείς από την ΠΑΕ δεν έκανε αναφορά για πίστωση χρόνου στον προπονητή. Μάλλον από “δυσαρεστημένους” προέρχονται αυτά τα σενάρια με τις πληροφορίες του goaltrikala.gr να αναφέρουν πως δεν αποκλείεται το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα να καθαρίσει ο χώρος των αποδυτηρίων με την απομάκρυνση ενός η ακόμη και δύο ποδοσφαιριστών.
Πιο επισφαλές είναι το μέλλον των παικτών που δεν έχουν προσφέρει τα αναμενόμενα και όχι του Ντόστανιτς ειδικά από την στιγμή που στο “κυανέρυθρο” παρελθόν έχουν στηριχθεί λογιών λογιών προπονητές (σ.σ το μόνο σίγουρο είναι οτι ο Σέρβος τεχνικός δουλεύει αρκετά) . Το ματς με τον Κισσαμικό είναι λοιπόν κρίσιμο και θα πρέπει ο ΑΟΤ να το κερδίσει για να ξεκαθαρίσει από κει και πέρα το τοπίο.

Σχολιάστε το άρθρο

Please enter your comment!
Please enter your name here