Καμία πρόταση αγοράς της ΠΑΕ ΑΟΤ από τον Βαγγέλη Πλεξίδα

http://www.trikalarestart.gr/

Πραγματοποιήθηκε τελικά η πολυαναμενόμενη συναντηση ανάμεσα στον Δημήτρη Μπαταγιάννη και τον Βαγγέλη Πλεξίδα που άπαντες περίμεναν με αγωνία αλλά η οποία τελικά δεν έβγαλε κάποιο ουσιαστικό αποτέλεσμα.
Σε αντίθεση με τις όποιες πληροφορίες είχαν κυκλοφορήσει… πρόταση αγοράς μετοχών της ΠΑΕ δεν έγινε. Υπήρξε μια πρόταση για συνδιαχειρηση 50-50 κάτι που όμως βρίσκει αντίθετο τον Μπαταγιάννη.
Το παρων εδωσαν και αρκετά μέλη του ερασιτέχνη ΑΟΤ που κατέθεσαν τις απόψεις τους και πίεσαν απο την πλευρά τους για να ευοδωθεί μια συμφωνία.
Απο την πλευρά του ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ σημειωσε πως δεν χρειάζεται συμπαίκτη και θα συζητούσε ΜΟΝΟ το ενδεχόμενο σοβαρής πρότασης για αγορά των μετοχών ενω τονισε προς τον Βαγγέλη Πλεξιδα πως αν θέλει οντως να βοηθήσει την προσπάθεια, μπορεί να το κάνει με μορφή χορηγίας.
Ετσι οπως φαίνεται πλεον το σενάριο αφοί Πλεξίδα έλαβε πρόωρα τέλος και ο Μπαταγιάννης επικεντρώνεται στον “γολγοθά” που εχει μπροστά του (σ.σ και πλέον φαίνεται πως δεν θα ξανά μπει σε αυτή τη διαδικασία. Απο σεβασμό και εκτίμηση στα πρόσωπα των μελών του ερασιτέχνη δέχθηκε το χθεσινοβραδινό ραντεβού αλλά επί της ουσίας δεν θα αφήσει να συντηρείται το οποιοδήποτε σενάριο αγοραπωλησίας που θα αποπροσανατολίζει διαρκώς το ποδοσφαιρικό τμήμα).

Σχολιάστε το άρθρο

Please enter your comment!
Please enter your name here