Κόστιτς: “Εκτός απο τα πρώτα δέκα λεπτά… μόνο μια ομάδα υπήρχε στο γήπεδο”

http://www.trikalarestart.gr/

Κόστιτς: «Πρώτα απ’ όλα θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για το εκπληκτικό από άποψης τακτικής παιχνίδι που έκαναν, εκτός από τα πρώτα δέκα λεπτά που δείξαμε πολύ μεγάλο σεβασμό στον Βόλο. Μετά από αυτό μόνο μία ομάδα υπήρχε στο γήπεδο. Αν κάποιος πριν ξεκινήσει αυτό το παιχνίδι μας έλεγε αν είμαστε ικανοποιημένοι με τον έναν πόντο θα λέγαμε ναι. Αλλά τώρα που το παιχνίδι έχει τελειώσει αν πάτε στα αποδυτήρια θα δείτε ότι όλοι είναι απογοητευμένοι που δεν κερδίσαμε και χάσαμε δύο πόντους. Είναι όμως καλή η εικόνα μας, είπα ότι θα παίζουμε σε κάθε παιχνίδι για να νικήσουμε και στο τέλος θα υπολογίσουμε πόσους πόντους θα έχουμε. Εύχομαι ότι καλύτερο στον Βόλο με το τέλος της σεζόν».

Για το τι άλλαξε σε σχέση με την Σπάρτη ο Μίλος Κοστις είπε: «Όταν το γήπεδο είναι καλό όπως συνέβη σήμερα, μπορείς να παίξεις ποδόσφαιρο. Δυστυχώς το δικό μας γήπεδο δεν είναι καλό και έχουμε αυτή την διαφορά στην εικόνα μας. Επίσης μέρα με την μέρα προπονούμαστε και βγάζουμε κάποια πράγματα μέσα στο γήπεδο, είμαι μόλις τρεις εβδομάδες στα Τρίκαλα. Αγώνα με αγώνα παρουσιαζόμαστε πιο επιθετικοί και πιστεύω ότι όλοι οι παίκτες μπορούν να βοηθήσουν».

Τσιμίκας: «Εξ αρχής ξέραμε ότι θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Παίζαμε με την πρωτοπόρο ομάδα του πρωταθλήματος αλλά δουλέψαμε πολύ καλά πάνω στον αντίπαλο όλη την εβδομάδα και το βγάλαμε αυτό στο γήπεδο. Αν συνεχίσουμε να παίζουμε έτσι δεν θα υπάρξει πρόβλημα και η ομάδα θα πετύχει τον στόχο της. Καλή συνέχεια στην ομάδα του Βόλου, εμείς συνεχίζουμε για το επόμενο παιχνίδι».

Σχολιάστε το άρθρο

Please enter your comment!
Please enter your name here