Κούπα, βραβεύσεις και… συγκίνηση στην βραδιά των Τρικάλων 2011

http://www.facebook.com/MarronCafe86/

Ήταν μια βραδιά που είχε και συγκίνηση και χαμόγελα και βραβεύσεις… Ήταν μια βραδιά σαν αυτές που μας έχουν συνηθίσει τα κορίτσια των Τρικάλων.
Η γυναικεία ομάδα του νομού έκανε το Σάββατο τον καθιερωμένο χορό της κόβοντας την πίτα της προχωρώντας παράλληλα σε βραβεύσεις ενώ έγινε και η απονομή του περσινού πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής.
Αρχικά έγινε αναφορά στην προσπάθεια των Νέων Τρικάλων… της ομάδας υποδομής των «κυανέρυθρων» που αγωνίζεται στη Γ’ Εθνική κατηγορία ενώ στη συνέχεια βραβεύτηκε η Βάσω Τζιώρα για την εισαγωγή της στην τριτοβάθμια εκπαίδευση καθώς και ο φωτογράφος Θανάσης Ζιώγας για την προσφορά του στην ομάδα.
Και ενώ άπαντες περίμεναν να γίνει η απονομή της κούπας του πρωταθλητή στα κορίτσια… η πρόεδρος Στέλλα Παπαχρήστου μίλησε με θερμά λόγια για την Ηλιάνα Λουλέ, την μία εκ των αρχηγών της ομάδας που από το 2011 φορούσε τα «κυανέρυθρα» και αποφάσισε να αποσυρθεί από την ενεργό δράση. Συγκινημένη η τελευταία… παρέλαβε ένα αναμνηστικό δώρο μαζί με το θερμό χειροκρότημα.
Ακολούθησε η απονομή των μεταλλίων στις περσινές πρωταθλήτριες ενώ μετά το κέφι άναψε και ο χορός κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Σχολιάστε το άρθρο

Please enter your comment!
Please enter your name here