Κράτησε κορμό και Γραβάνη ο Βράχος – Ανανεώσεις στο Διγενή και όλα τα νέα της Α΄ΕΠΣΤ

http://www.facebook.com/MarronCafe86/

Απο την στιγμή που επισημοποιήθηκε η παραμονή του Γιώργου Αλμπάνη για 7η σεζόν στον πάγκο του Βράχου η ομάδα του Καστρακίου ξεκίνησε τις ανανεώσεις. Στην ομάδα θα συνεχίσουν και τη νέα αγωνιστική περίοδο οι Γιώργος Γραβάνης, Βασίλης Αλμπάνης, Λευτέρης Μπαούτης, Αλέξανδρος Μπαλογιάννης, Γιάννης Μπόμπολας, Γιάννης Φάνης, Κώστας Παπανικολάου και Θανάσης Σιούτας.

Θέλει Ντόσα η Πηγή
Τον έμπειρο μέσο Νίκο Ντόσα έχει βάλει στο στόχαστρο της η Πηγή που θέλει να ανανεώσει την συνεργασία της και με τον Χρήστο Χοτζάι.

Γούτσιος και Τζέλης έμειναν στον Διγενή
Μετά τον Κώστα Ζαφείρη στην ομάδα του Διγενή έμειναν και οι Γούτσιος και Τζέλης.
Η ανακοίνωση για Γούτσιο: “Το ΔΣ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον πολύπειρο αμυντικό Γούτσιο Αποστόλη.Του ευχόμαστε καλή αγωνιστική σεζόν”.
Η ανακοίνωση για Τζέλη: “Το ΔΣ του ΑΟ Διγενη Νεοχωριου ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον έμπειρο ποδοσφαιριστή Τζέλη Κωνσταντίνο. Ενα δικό μας παιδί, καθως διανύει ήδη την Πέμπτη του σεζόν στην ομάδα μας, τιμωντας την φανέλα μας με την αγωνιστική του παρουσία και το ηθος του. Του ευχόμαστε να έχει άλλη μια καλή ποδοσφαιρική σεζόν με επιτυχίες”.

Σε αναμονή το Ελευθεροχώρι
Άκαρπες αποδείχθηκαν οι ενέργειες του Ελευθεροχωρίου να σχηματίσει διοίκηση. Με πολύ απλά λόγια αν οι Μαύροι Αετοί δεν δηλώσουν συμμετοχή στην Α΄ΕΠΣΤ τότε την θέση τους θα πάρει η ομάδα του Γλίνους. Ωστόσο και στους “πράσινους” υπάρχουν αρκετές δυσκολίες και δεν αποκλείεται να μπει στο κόλπο της ανόδου ο Απόλλων Λυγαριάς.

Σχολιάστε το άρθρο

Please enter your comment!
Please enter your name here