Μαράβας: «Πολύ δυνατή η Α1 ΕΠΣΤ»

http://www.facebook.com/MarronCafe86/

Στην εφημερίδα «ΕΡΕΥΝΑ» μίλησε ο ποδοσφαιριστής του Δενδροχωρίου, Σάκης Μαράβας.
Ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στα 12 του χρόνια, στο Ελευθεροχώρι όπου και έκανε τα πρώτα του βήματα. Έχει αγωνιστεί στον Πρόδρομο, τον Ποντιακό Νέας Σάντας στη Δ’ Εθνική, το Γοργογύρι, τη Φήκη και τώρα… στο Δενδροχώρι.

Ποιος ο στόχος του Δενδροχωρίου στη φετινή σεζόν;
Με το ρόστερ που έχει δημιουργηθεί, σκοπός μας είναι το πρωτάθλημα και ας μην κρυβόμαστε.. Μέσα από τη σκληρή δουλειά και το πολύ καλό υλικό που έχουμε, πιστεύω ότι θα βγουν τα αποτελέσματα και θα δικαιωθούμε.

Ποιες ομάδες θεωρείς πως είναι τα φαβορί για το πρωτάθλημα;
Εκτός από εμάς… πιστεύω ότι το Ελευθεροχώρι είναι πολύ ανταγωνιστικό. Επείσης πιστεύω πως ο Πρόδρομος και το Γοργογύρι έχουν πολύ καλές ομάδες. Η Α1 θα είναι φέτος ένα πολύ δυνατό πρωτάθλημα.

Τι χρειάζεται για να αναπτυχθεί το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο;
Το πρώτο και βασικότερο… είναι να εξελιχτούν ακόμη περισσότερο οι ακαδημίες. Θα πρέπει σε κάθε χωριό να υπάρχουν τμήματα υποδομής. Βέβαια για να γινει αυτό… χρειάζονται και εγκαταστάσεις που σε ορισμένα χωριά είτε είναι σε κακή κατάσταση είτε δεν υπάρχουν καθόλου.

Ποια η γνώμη σου για τον ΑΟ Τρίκαλα;
Η Γ’ Εθνική… δεν ειναι η κατηγορία που αξίζει στον ΑΟ Τρίκαλα. Εύχομαι να φτάσει σύντομα στην Σούπερ Λιγκ ενώ ευχής έργο θα ήταν να προωθηθούν και τρικαλινά παιδιά που έχουν ταλέντο και μένουν ανεκμετάλλευτα.

Σχολιάστε το άρθρο

Please enter your comment!
Please enter your name here