Μεγάλες επιτυχίες για ΣΟΑΤ στο G1 Sofia Open

dav
http://www.facebook.com/MarronCafe86/

Τρομερές επιδόσεις για τον ΣΟΑΤ στο Παγκόσμιο Βαθμολογούμενο Τουρνουά G1 SOFIA OPEN 2018 που διεξήχθη στην Σόφια στις 3-4 Μαρτίου και συμμετείχαν 1500 αθλητές από όλο τον κόσμο. 2 ΧΡΥΣΑ-1 ΑΣΗΜΕΝΙΟ-1 ΧΑΛΚΙΝΟ ο απίστευτος απολογισμός του Συλλόγου μας.
Αναλυτικά :
Αρχίζουμε με το ΧΆΛΚΙΝΟ ΜΕΤΆΛΛΙΟ της ΦΑΝΗΣ ΤΖΕΛΗΣ που όμως είναι το ΣΗΜΑΝΤΙΚΌΤΕΡΟ και δυσκολότερο.
Στην Κατηγορία Γυναικών και μάλιστα σε ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ο αθλητής παίρνει βαθμούς για την Ολυμπιακη κατάταξη, που είναι κριτήριο για την Ολυμπιάδα!
Στον πρώτο αγώνα της η Φανή κέρδισε εύκολα την αθλήτρια από την Εθνική ομάδα των Σκοπίων με 21-0!. Στον δεύτερο αγώνα συνάντησε ένα από τα φαβορί την αθλήτρια Εθνικής Σερβίας νο2 στην κατάταξη των αγώνων και την κέρδισε με 7-2.Στον τρίτο αγώνα με Εθνική Γερμανίας και την κέρδισε με 9-1.Στον Ημιτελικο με το νο5 της παγκόσμιας κατάταξης με συμμετοχή στην Ολυμπιάδα του Ρίο Πορτογαλία αθλήτρια και το ματς έληξε ισόπαλο 0-0,οπως και η παραταση. Αν και όλα ήταν στο μηδέν και έπρεπε να μετρήσει η υπεροχή που ήταν καταφανεστατη για την Τζέλη, προς έκπληξη όλων οι κριτές έδωσαν την νίκη στην Πορτογαλίδα προφανώς λόγω βιογραφικού…Έδειξε όμως ότι συγκαταλέγεται παγκοσμίως, αν και είναι ακόμη Νεάνιδα, στις κορυφαίες!
ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΆΛΛΙΟ, μετά από 5 συναρπαστικούς αγώνες, για τον ΓΙΏΡΓΟ ΓΕΡΟΒΑΙΟ στην κατηγορία Παίδων που επιβεβαιώνει ότι συγκαταλέγει στα μεγαλύτερα Ευρωπαϊκά Ταλέντα και από τους ειδικούς θα αφήσει εποχή.
ΧΡΥΣΟΣ και ο παμπαιδας ΔΗΜΉΤΡΗΣ ΚΑΡΑΜΑΝΟΣ μετά από 5 εκπληκτικούς αγώνες στην πρώτη του διεθνή συμμετοχή!
Ο Γεροβάιος και Καραμάνος αγωνίστηκαν με τους Επίλεκτους της Β.Ελλαδας.
Η ΕΥΑΓΓΕΛΊΑ ΤΟΤΣΙΟΥ συνεχίζει τις καταπληκτικές εμφανίσεις στην πρώτη της χρονιάς ως Νεάνιδα.
ΑΡΓΥΡΌ ΜΕΤΆΛΛΙΟ μετά από εκπληκτικές εμφανίσεις απέναντι στην Πρωταθλήτρια από Ινδία, Σερβία και Τουρκία! Στον ημιτελικό με την Τουρκαλα ξεσηκώθηκε όλη η κερκίδα και μας συγκίνησε!
Στον Τελικό ξέμεινε από δυνάμεις και ήρθε η ήττα αλλά και ένα σπουδαίο μετάλλιο.
Η ΜΑΡΙΑ ΤΖΕΛΗ που και αυτή αγωνίστηκε με τους επίλεκτους της Β. Ελλάδος κατέκτησε την 5η Θέση.
Σπουδαία στάθηκε η ΕΎΑ ΠΑΙΤΑΡΙΔΟΥ καθώς στον πρώτο της αγώνα κέρδισε την Αργυρή Πρωταθλήτρια Ευρώπης από την Ουκρανία με 9-4 και ηττήθηκε στον δεύτερο από την Βουλγάρα Πρωταθλητρια Ευρώπης.
Επίσης ο εκπληκτικός ΣΙΚΟΒΈΛΑΣ έχασε στον πόντο από τον Αζερο Πρωταθλητή Ευρώπης.
Η Κωνσταντίνα Τζέλη έχασε 1-0 από την Αθλήτρια Εθνικής Λευκορωσίας που πήρε μετάλλιο. Το σκορ τα λέει όλα…
ΒΑΡΓΙΆΜΗΣ και ΚΙΟΥΡΑΣ ηττήθηκαν στον πρώτο αγώνα να με μικρή διαφορά από αθλητές που στην κατηγορία τους ανέβηκαν στο βάθρο.
ΠΕΡΗΦΆΝΙΑ και ΣΥΓΚΊΝΗΣΗ γι αυτά τα παιδιά που μας κάνουν να δακρύζουμε σηκώνοντας την γαλανόλευκη σε σπουδαίες διοργανώσεις!
Στόχος μας, και δουλεύουμε σκληρά γι αυτό, αγωνιζόμενα αυτά τα παιδιά με το Εθνόσημο, να καταφέρουν το όνειρο τους και να μας κάνουν περήφανους.
Είναι η μοίρα των ατομικών αθλημάτων, ακόμη και αθλητές παγκόσμιου επιπέδου να βαδίζουν μόνοι τους, με ελάχιστους συμπαραστάτες! Είναι όμως η άγρια ομορφιά και ψυχική δύναμη αυτών των ΑΘΛΗΤΏΝ!!!
Θερμά συγχαρητήρια από το ΔΣ, το προπονητικό τιμ, στους αθλητές μας, διακριθέντες και μη, στις οικογένειες τους και σε όσους τους συμπαρίστανται…

Για τον ΣΟΑΤ
Νίκος Παιταρίδης

Σχολιάστε το άρθρο

Please enter your comment!
Please enter your name here