Μεταγραφή και ανανεώσεις στο Φιλαθλητικό

http://www.facebook.com/MarronCafe86/

Τις πρώτες του κινήσεις για τη νέα αγωνιστική σεζόν ανακοίνωσε η ομάδα βόλεϊ του Φιλαθλητικού Τρικάλων.
Αρχικά η ομάδα ανακοίνωσε την απόκτηση της Άννας Γαλανού που έπαιζε στον Έσπερο, μια αθλήτρια με εξαιρετική ταχύτητα, καταπληκτική άμυνα και το φοβερό πάθος, που θα βοηθήσει την ομάδα στην νέα δύσκολη αγωνιστική περίοδο.
Η Άννα Γαλανού έχει μεγάλη εμπειρία αν και μικρή σε ηλικία σε πρωταθλήματα όλων των μικρών κατηγοριών, όσο και στο γυναικείο πρωτάθλημα της ΕΣΠΕΔΑ.
Ξεκίνησε από τον ΠΑΝΙΩΝΙΟ και συνέχισε στον ΕΣΠΕΡΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ, ενώ συμμετείχε και στα κλιμάκια της Προεθνικής Ομάδος.
Στο μέτωπο των ανανεώσεων, ανακοινώθηκε αρχικά αυτή της Κατερίνας Χριστοδούλου η οποία ήταν και την περσινή σαιζόν στην ομάδα και τόσο οι αγωνιστικές της δυνατότητες όσο και ο εξαιρετικός χαρακτήρας της οδήγησε το ΔΣ στην απόφαση τόσο της ανανέωσης της εξαιρετικής αθλήτριας με την ομάδα, όσο και στην προσφορά θέσης στο προπονητικό team των ακαδημιών.
«Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ και είμαστε υποχρεωμένοι για την συμπεριφορά της» αναφέρει το σχετικό δελτίο τύπου του ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΥ
Συνεχίζοντας το μπαράζ ανανεώσεων και μεταγραφών ο ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ανακοίνωσε την ανανέωση και της Ζωής Παναγιωτάκη
Ο πύργος της ομάδας συμφώνησε την παραμονή της και για μία ακόμα χρονιά θα είναι ο ρυθμιστής της κυκλοφορίας στον φιλέ και η πρώτη γραμμή άμυνας.

Σχολιάστε το άρθρο

Please enter your comment!
Please enter your name here