Μπέος: “Προπηλακίστηκα στα Τρίκαλα”

http://www.trikalarestart.gr/

Στην Εκπομπή Σπορ Στη Θεσσαλία στο Trt μίλησαν μετά τον Νίκογλου οι Μπέος και Πέτρου

Μπέος: Χρόνια Πολλά Καλή Σαρακοστή. Δεν εκπροσωπώ την ΠΑΕ Βόλος. Εχει να κάνει επι προσωπικού επειδή αναφέρθηκε το όνομα μου και να απαντήσω και στον κ. Πούλιο που ανέφερε ότι υπήρχε άψογη φιλοξενία στον πρώτο γύρο ότι προπηλακίστηκα εγω η γυναίκα μου και το παιδί μου και πέντε έξι που ήταν μαζί μου. Δυο φορές αναφέρθηκε αυτός ο περίεργος τύπος ο κ. Νίκογλου στην αστυνομία, μια για τον κ. Κατσαντώνη έναα αξιόλογο πρόσωπο όπου σπρώχτηκε και ποδοπατήθηκε και μια σε ένα ποδοσφαιριστή. Η ΠΑΕ Βόλος έκανε την απάντηση της εμένα δεν με αφορά.

Πέτρου: Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάμε για σχοινί. Στον Βόλο δεν υπάρχουν μπράβοι, δεν υπάρχουν τέτοια εμάς το ποδόσφαιρο είναι γιορτή. Ο κ. Νίκογλου πρέπει να είναι μυθομανής. Στο φύλλο αγώνος έχει δηλώσει δυο μπράβους εκεί πρέπει να παρέμβει ο αθλητικός δικαστής. Υπαρχει διαφορά σε σχέση με τα υπόλοιπα φ.α.
Σε όλα τα Αθηναικά site υπάρχουν δηλώσεις ποδοσφαιριστών των Τρικάλων που αναφέρονται στην άψογη φιλοξενία. Ο κ. Νίκογλου δεν ξέρει απο μπάλα. Ο παρατηρητής η αστυνομία δεν έχει γράψει τίποτα. Είναι άσχετοι και είναι κρίμα για την ιστορική ομάδα των Τρικάλων να την διοικούν αυτοί οι άνθρωποι. Αν δούνε μπάλα θα την πάνε στην αστυνομία για βόμβα. Εύχομαι στα Τρίκαλα να βρουν τον δρόμο τους και να παραμείνουν στην κατηγορία.

Σχολιάστε το άρθρο

Please enter your comment!
Please enter your name here