Μπορούμε να ανεχτούμε πολλά… όχι όμως την ειρωνεία

http://www.facebook.com/MarronCafe86/

Το 3ο ημίχρονο στο δημοτικό στάδιο Τρικάλων είχε πολύ μεγάλο ενδιαφέρον καθώς έγιναν πολλά.. πάρα πολλά. Με αποδέκτη κυρίως τον Θωμά Γράφα που εξακολουθεί, παρά την τραγική εικόνα του ΑΟΤ μέσα στο γήπεδο, να απολαμβάνει απίστευτη ασυλία
Αυτή τη φορά όμως την “γιούχα” δεν την γλίτωσαν ούτε οι παίκτες που με εξαίρεση τον Βέρτζο, τον Γιδόπουλο και τον Κατσαντώνη, αποδοκιμάστηκαν έντονα.
Και χθες ο κόσμος, αφού πρώτα αποθέωσε τους απλήρωτους παίκτες του “υποβιβασμένου” Πανσερραϊκού που ταξίδεψαν αυθημερόν και κόντεψαν να δώσουν ηχηρή σφαλιάρα στον πολύ λίγο ΑΟΤ, ξέσπασε. Και στο ξέσπασμά του… λίγο έλειψε να δούμε και τα χειρότερα. Και ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν υπάρχει σεβασμός!!!
Κανείς δεν αμφισβητεί την καριέρα κανενός παίκτη αλλά κανείς επίσης δεν μπορεί να ανεχτεί την ειρωνεία ειδικά όταν αυτή γίνεται στις πλάτες μιας ομάδας που έχει πιστούς και “καψουρεμένους” φιλάθλους στο πλευρό της.
Όταν λοιπόν κάποιος είναι “φτασμένος”, επαγγελματίας και έμπειρος παίκτης… θα πρέπει να ξέρει πότε επιβάλλεται να το “βουλώνει” και να σκύβει το κεφάλι στην “γιούχα” και όχι να προκαλεί είτε με χειρονομίες είτε μέσω… instagram. Πόσο μάλλον όταν η αγωνιστική του εικόνα δεν ξεφεύγει σε τίποτα από το χάλι του ΑΟΤ.
Όσο αφορά τον Δημήτρη Μπαταγιάννη είναι πραγματικά ανεξήγητη η εμμονή που έχει σε πρόσωπα και καταστάσεις μέσα στην ομάδα. Κανείς δεν μπορεί να καταλάβει για ποιο λόγο επιλέγει να φθείρει τόσο πολύ το προφίλ του. Και είναι πραγματικά μοναδικό το φαινόμενο σε μια τόσο κακή πορεία οποιασδήποτε ομάδας… ο πρόεδρος να μην έχει δεχτεί σκληρή κριτική από τον κόσμο, ίσως επειδή είναι ο ίδιος κοντά του, κρατώντας χαμηλό προφίλ… και πάντα με κόσμιο τρόπο ζητά υπομονή. Αλλά θα πρέπει να καταλάβει και ο ίδιος πως η υπομονή που ζητάει συνεχώς… εξαντλείται σιγά σιγά.

ΥΓ1 “Έχουν γνώση οι φύλακες” και κανείς δεν μπορεί να κοροϊδέψει τον κόσμο… Ακόμη και όταν πρόκειται για scouting director που εξαφανίζονται από ιστοσελίδες οι οποίες αντιλαμβάνονται τις ανάγκες των αθλητών.

ΥΓ2 Οι οργανωμένοι το τελευταίο διάστημα περνούσαν την δική τους κρίση. Το γεγονός ότι συσπειρώνονται μάλλον θα πρέπει να ανησυχεί κάποιους. Και αν δεν γνωρίζουν την ιστορία να τους τονίσουμε πως οι “Σακαφλιάδες” έχουν καταφέρει μέχρι και να αναστήσουν τον ΑΟΤ οδηγώντας στην εξαφάνιση… όποιον προσπάθησε να πάρει την θέση του.

Η συντακτική ομάδα του goaltrikala.gr

Σχολιάστε το άρθρο

Please enter your comment!
Please enter your name here