Νίκη στο ντέρμπι του κάμπου ο Ασκληπιός

https://el-gr.facebook.com/MarronCafe86//

Έσπασε το ρόδι ο Ασκληπιός στο τοπικό ντέρμπι με τον ΓΣ Νίκαιας και πήρε την πρώτη του νίκη με σκόρ 3-2 ύστερα από ένα συναρπαστικό παιχνίδι που διήρκεσε περισσότερο από 2 ώρες και κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι το τέλος.Οι δύο ομάδες δεν είχαν γευτεί τη χαρά της νίκης μέχρι τώρα και αυτό φάνηκε μέσα στο γήπεδο καθώς και οι δύο αντίπαλοι ήταν πολύ αγχωμένοι, έγιναν πάρα πολλά λάθη και είχαμε πολλά χαμένα σερβις.
Στο πρώτο σετ ο Ασκληπιός ξεκίνησε πιο δυνατά και πήρε μικρό προβάδισμα το οποίο και κράτησε μέχρι το τέλος κατακτώντας τελικά το σε με 25-22.
Στο δεύτερο ξεκίνησε επίσης καλά και πήρε προβάδισμα 5 πόντων 12-7.Η ομάδα της Νίκαιας όμως αντέδρασε και εκμεταλευόμενη τα λάθη στην υποδοχή και τις κακές επιθετικές επιλογές πολύ εύκολα ισοφάρισε και πέρασε μπροστά με 2 πόντους.Το προβάδισμα το κράτησε μέχρι το τέλος και τελικά πήρε το σετ με 22-25.
Στο τρίτο σετ ο Ασκληπιός ξεκίνησε δυνατά,βελτίωσε την υποδοχή και πήρε από την αρχή προβάδισμα 3-4 πόντων και χωρίς να απειληθεί πήρε τελικά το σετ με 25-20.
Στο τέταρτο σετ η ομάδα της Νίκαιας δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Ασκληπιό και από νωρίς πήρε προβάδισμα 1-4,6-12,10-16 και πήρε τελικά πολύ εύκολα το σετ με 19-25.
Στο ται μπρέικ έσπασαν καρδιές.Η ομάδα της Νίκαιας πήρε προβάδισμα με 1-4,κάπου εκεί ήρθε η αφύπνιση για τον Ασκληπιό και με αντεπίθεση διαρκείας και τρομερή διάθεση ισοφάρισε 4-4 και πήγε στην αλλαγή γηπέδου προηγούμενος με 8-6.
Η συνέχεια όμως δεν ήταν ανάλογη και η Νίκαια πήρε προβάδισμα με 9-10 και 10-13 κι εκεί που φαινόταν ότι θα τέλειωνε το σετ και θα έπαιρνε τον αγώνα ,είχαμε την ολική ανατροπή με τον Ασκληπιό να ισοφαρίζει σε 13-13.
Η συνέχεια ήταν συγκλονιστική με την Νίκαια να μην μπορεί να εκμεταλλευτεί τα απανωτά σετ μπολ στο 13-14 και 14-15.Οι άμυνες διαδέχονταν η μία την άλλη και το παιχνίδι πήγαινε πόντο -πόντο 16-15,17-16. Η διάθεση για την νίκη ήταν τεράστια κι από τις δύο ομάδες.Τελικά πιο ψύχραιμες και πιο συγκεντρωμένες οι αθλήτριες του Ασκληπιού πήραν το σετ με 19-17 και πανηγύρισαν έξαλλα την πρώτη τους νίκη.
ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ(Βασίλεβα):Βουλγαράκη Κ., Κοτσίρα Δ.(λ), Μπόζιου θ.,Λάιου Χ.,Χατζηχριστοδούλου Α., Παπαθεοδώρου Ε., Γωργίου Μ., Γατσά Ε., Σκέμπι Β., Κωστοπούλου Φ., Χύτα Μ., Τσιούκα Γ., Γεωργάκη Ε., Βράκα Ρ (λ).
ΓΣ ΝΙΚΑΙΑΣ (Ματίκας):Νικολοπούλου, Κουτσονίκου, Αθανασιάδου, Μπλιάτσιου, Ποπέσκου, Κουτσονίκου, Μπούγαλη, Ζιώγα, Κοσμέτου, Βογιατζή, Χατζηελευθερίου.
Διαιτητές: Χλωρός Χ., Χαρδαλίδης Ν., Παπαδήμα Μ.

Σχολιάστε το άρθρο

Please enter your comment!
Please enter your name here