Νίκογλου: “Δυστυχώς είχαμε ασχήμιες”

http://www.trikalarestart.gr/

Στην Εκπομπή Σπορ Στη Θεσσαλία στο Trt μίλησε πριν λίγο ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Τρίκαλα, Νίκος Νίκογλου ο οποίος αναφέρθηκε στο ματς του Βόλου:
Δυστυχώς είχαμε ασχήμιες. Πράγματα που δεν τα ξέραμε αλλά τα ζήσαμε στο ημίχρονο του αγώνα. Όλο το θέμα ξεκίνησε από την αστυνομία. Ο πρόεδρος κατέβηκε να χαιρετήσει τους παίκτες δεν του επέτρεψαν να περάσει και τελικά γύρισε πίσω στην κερκίδα. Σε εκείνο το σημείο παίκτης της ομάδας μας, τον έπιασε απο το λαιμό ένα αστυνομικό όργανο. Ο κόσμος του ΑΟΤ άρχισε να φωνάζει τι πράγματα είναι αυτά, η κερκίδα ήταν δίπλα στη φυσούνα και δεν έχει κάποια πόρτα, ο κόσμος εξαγριώθηκε γιατί έπιασε απο το λαιμό τον παίκτη των Τρικάλων.
Μετά είδαμε πράγματα. Φίλαθλοι με ιδιαίτερη σωματική διάπλαση. Δεν περίμενα πως θα υπάρχουν φίλαθλοι σε τόσο μεγάλο ποσοστό να είναι τόσο σωματώδεις. Είδαμε τον δήμαρχο Βόλου να συνεχίζει το όλο θέμα και να κάνει πράγματα που έκαναν και οι φίλαθλοι. Εκεί υπήρχαν και κάποια σπρωξίματα, ποδοπατήθηκε και ο κ. Κατσαντώνης. Δημιουργήθηκε ένα θέμα το οποίο σταμάτησε όταν πέρασε η ώρα. Μετά το τέλος του αγώνα δεν έγινε κάτι. Πρέπει να σταματήσουν αυτές οι τακτικές. Δεν χρειάζονται τέτοιες τακτικές. Το σωματείο του Βόλου είναι πρώτο”.

Σχολιάστε το άρθρο

Please enter your comment!
Please enter your name here