Ο Αχιλλέας Γρηγορίου ο εκλεκτός για τον πάγκο του Γλίνους – Τα νέα του ερασιτεχνικού

http://www.facebook.com/MarronCafe86/

Μετά από την ευχάριστη είδηση της ιστορικής συμμετοχής στην Α’ Ερασιτεχνική για το Γλίνος, άμεσα η διοίκηση της ομάδας με τον πρόεδρο Αχιλλέα Γρατσάνη και τον τεχνικό διευθυντή Χρήστο Μπαταγιάννη, προέβει σε ανακοίνωση για την θέση του προπονητή.
Ο εκλεκτός για την θέση του προπονητή που θα που θα οδηγήσει το Γλίνος είναι ο αξιόλογος και δυναμικός προπονητής Αχιλλέας Γρηγορίου.
Ο εν λόγω κόουτς έχει στο παλμαρέ του πολλές συμμετοχές στους πάγκους ομάδων στο νομό Τρικάλων και όχι μόνο.
Η διοίκηση του Γλίνους βρήκε στο πρόσωπο του Αχ. Γρηγορίου τον καταλληλότερο για τη νευραλγική θέση του πάγκου για την νέα σεζόν, έχοντας μαζί του ολο το επιτελείο του. Ο ίδιος δήλωσε ότι είναι ορεξάτος για τη νέα πρόκληση , εχοντας θέληση να παίζει ορθολογικό ποδόσφαιρο. Στην φωτογραφία ο τεχνικός διευθυντής του Γλίνους Χρήστος Μπαταγιάννης, με τον νέο προπονητή της ομάδας.

Ο Παπευθυμίου ευχαριστεί τον ΑΣ Μετέωρα
Μπορεί να αγωνίστηκε για μισή σεζόν στους “κιτρινομπλέ” αλλά αποχωρεί με τις καλύτερες των εντυπώσεων. Ο Χρήστος Παπαευθυμίου έμεινε ελεύθερος από τα Μετέωρα και στον προσωπικό λογαριασμό του στο facebook ανέβασε το ακόλουθο σχόλιο:
“Μισή χρόνια ήταν αρκετή να γνωρίσω ανθρώπους που αγαπάνε αυτό που λέγεται ποδόσφαιρο και μέσα από αυτό έρχονται φιλίες.. Θέλω να ευχαριστήσω διοίκησή προπονητές κ παράγοντες για την όμορφη χρόνια που κάναμε όλοι μαζί και πετύχαμε την άνοδο στην Γ’ εθνική εκεί που αξίζει αυτόν τν σύλλογο .. Εύχομαι ότι καλύτερο για την πορεία της ομάδας στα μεγάλα σαλόνια…”

Ελεύθερος ο Βερβέρας – Στον Αλμυρό ο Μπακάλης
Τον επόμενο σταθμό της πορείας του στα ερασιτεχνικά γήπεδα αναζητεί ο Γιώργος Βερβέρας. Ο τεχνίτης χαφ έμεινε φυσικά ελέυθερος από το Ελευθεροχώρι το οποίο δεν θα αγωνιστεί σε καμία κατηγορία.
Για τον Χρήστο Μπακάλη… η αναζήτηση σταμάτησε νωρίς καθώς ο νεαρός παίκτης θα συνεχίσει στον Αλμυρό και στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής καθώς ήδη συμμετέχει ήδη στις προπονήσεις του συλλόγου της Μαγνησίας και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα ενισχύσει την προσπάθεια του Αλμυρού.

Σχολιάστε το άρθρο

Please enter your comment!
Please enter your name here