Ο ΑΟΤ οφείλει να είναι ενωμένος

https://el-gr.facebook.com/MarronCafe86//

Η χρονιά που έφερε έναν υποβιβασμό ολοκληρώθηκε και μάλιστα αφήνοντας πληγωμένο τον κάθε φιλο του ΑΟ Τρίκαλα. Η 3η τη τάξει κατηγορία… περιμένει τους “κυανέρυθρους” και αυτο δεν σημαίνει οτι τα εύκολα τελείωσαν. Αντίθετα τα δύσκολα παραμένουν και είναι μπροστά. Η νέα Football League δεν περιλαμβάνει ομάδες “της σειρας” με διοικήσεις που κάνουν το… χόμπι τους. Περιλαμβάνει ορισμένα ιστορικά σωματεία, περιλαμβάνει ορισμένες ομάδες μεγάλων πόλεων που διαθέτουν και τον ενθουσιασμό ενω ορισμένες έχουν και την στόφα του πρωταθλητή.
Στη νέα πρόκληση ο ΑΟΤ θα πρέπει να παρουσιαστεί πιο ενωμένος από ποτέ. Κανείς δεν περισσεύει από μια απαιτητική σεζόν που θα έχουν μπροστά τους οι “κυανέρυθροι”.
Με δυνατή διοίκηση, ακέραιο ποδοσφαιρικό τμήμα, στήριξη από φιλάθλους και ερασιτέχνη αυτή η κατηγορία μπορεί να αποτελέσει μια παρένθεση και ο ΑΟΤ να επιστρέψει στα σαλόνια.
Ελπίζουμε άπαντες να έμαθαν από τα λάθη.. τα περισσότερα εκ των οποίων προέκυψαν από την απειρία όπως επίσης ελπίζουμε οι μικροεγωισμοί να μείνουν στην άκρη και ο ΑΟΤ να βαδίσει ενιαίος και δυνατός.
Αυτή η ομάδα διαθέτει τόσο ισχυρό dna που στο παρελθόν κυριολεκτικά αναγεννήθηκε από την τέφρα της.
Τα πρώτα νέα μηνύματα είναι ενθαρρυντικά. Οργάνωση χρειάζεται, καθαρό μυαλό και αποφάσεις που δεν θα διχάσουν αλλά θα ενώσουν από δω και πέρα το οικοδόμημα που λέγεται ΑΟ Τρίκαλα.

Goaltrikala team

Σχολιάστε το άρθρο

Please enter your comment!
Please enter your name here