Ο Μήτσας ανέλαβε την Παγκόσμια Πρωταθλήτρια, Φανή Τζέλη

http://www.facebook.com/MarronCafe86/

Ο εξαιρετικός επιστήμονας Γεώργιος Μήτσας ,πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ με ειδικότητα Προπονητική στον κλασικό αθλητισμό, προπονητής φυσικής κατάστασης με σπουδές και εμπειρίες από τις ΗΠΑ ανέλαβε την Παγκόσμια πρωταθλήτρια του Ταεκβοντο και αθλήτρια του ΣΟΑΤ Φανή Τζέλη για το κομμάτι της φυσικής κατάστασης με έμφαση στη ανάπτυξη της δύναμης και την ανάπτυξη της αντοχής στην δύναμη και την εκρηκτικότητα.
Ο ΣΟΑΤ δουλεύοντας σε επαγγελματικά πρότυπα επέλεξε έναν από τους καλύτερους, στον τόσο σημαντικό παράγοντα για όλα τα αθλήματα, αυτόν της Φυσικής Κατάστασης.

Έπαινοι για τις επιτυχίες στο ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ
Οφειλόμενη και πρέπουσα τιμή στην τρικαλινή αθλήτρια Φανή Τζέλη από τον Δήμο
Τρικκαίων. Ο Δήμαρχος κ. Δημήτρης Παπαστεργίου απένειμε έπαινο στην αθλήτρια του ΣΟΑΤ (Σύλλογος Ολυμπιακών Αθλημάτων Τρικάλων) για την κατάκτηση δύο μεταλλίων: το χρυσό στη προσπάθεια για πρόκριση στην ολυμπιάδα νέων Τάε Κβο Ντο και το χάλκινο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα νεανίδων. Ο κ. Παπαστεργίου ευχήθηκε τη μέγιστη δυνατή επιτυχία, στις επόμενες διοργανώσεις, εκφράζοντας τη σιγουριά ότι η σκληρή δουλειά αποδίδει, όπως ακριβώς με τις μέχρι τώρα παγκόσμιες διακρίσεις.
Με την ευκαιρία, απένειμε έπαινο στην Εύα Παϊταρίδου για τη συμμετοχή της στην εθνική ομάδα Τάε Κβο Ντο και τις διακρίσεις στο Παγκόσμιο Νεανίδων, αλλά και στον προπονητή κ. Νίκο Παϊταρίδη, για τη χρόνια προσφορά του στο άθλημα στα Τρίκαλα. Στη σεμνή τελετή στο Δημαρχείο Τρικκαίων παρέστησαν οι αντιδήμαρχοι κ.κ. Σοφία Αλεστά και Ακης Αναστασίου, η τ. αντιδήμαρχος κ. Εφη Λεβέντη και ο έτερος προπονητής του ΣΟΑΤ κ. Β. Βαργιάμης.

Σχολιάστε το άρθρο

Please enter your comment!
Please enter your name here