Οι Ίκαροι πήραν Μούμογλου… παρέμεινε και ο Μπαρμπαρούσης

http://www.facebook.com/MarronCafe86/

Συνεχίζεται η ενίσχυση των Ικάρων που ανακοίνωσαν την έναρξη της συνεργασίας με τον Μούμογλου αλλά και την παραμονή του Μπαρμπαρούση. Αναλυτικά:
Οι Ίκαροι ανακοινώνουν τη συνεργασία τους με τον Αντώνη Μούμογλου. Έχει ύψος 1.94 και παίζει στις θέσεις 4-5. Ξεκίνησε στα τμήματα υποδομής του Ηρακλή και το 1998 κατέκτησε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων με τη φανέλα του Ηρακλή. Αγωνίζεται 19 χρόνια σε Εθνικές Κατηγορίες.
Σιάτιστα , Ερμής Λαγκαδά , ΕΑΛ , Σπόρτιγκ Αθηνών , Πανόραμα , Δαίδαλοι Καλλικράτειας , Άργος Ορεστικό , Απόλλων Καλαμαριάς , Γουμένισσα , Κεραυνός Ωραιοκάστρου , Αναγγένηση Φλόγας , Χαλκηδόνα , ΑΕΕΤ και Τιτάνες Παλαμά είναι οι ομάδες που έχει αγωνιστεί.
Το 2007 κατέκτησε το πρωτάθλημα Γ’ Εθνικής με τον Απόλλων Καλαμαριάς όπως και το 2017 κατέκτησε το πρωτάθλημα Γ´ Εθνικής με τους Τιτάνες Παλαμά.
Επίσης κατέχει το ρεκόρ πόντων στη Γ’ Εθνική με τους 56 πόντους που πέτυχε το 2004 φορώντας τη φανέλα του Δαίδαλου Καλλικράτειας!
Πέρυσι αγωνίστηκε στους Τιτάνες Παλαμά στη Β’ Εθνική με 260 πόντους σε 24 αγώνες, 11μ.ο.
Η ανακοίνωση για τον Μπαρμπαρούση αναφέρει: «Ο Φώτης Μπαρμπαρούσης συνεχίζει με την ομάδα των Ικάρων καθώς η μπασκετική του πορεία είναι συνδεδεμένη με την ομάδα των Ικάρων οπότε ήταν σίγουρη η συνέχεια της συνεργασίας μαζί του. Φώτη μαζί συνεχίζουμε».

Σχολιάστε το άρθρο

Please enter your comment!
Please enter your name here