Όταν η γυναικεία ομάδα των Τρικάλων μοιράζει ήθος… παίρνει και τα εύσημα

http://www.facebook.com/MarronCafe86/

Η αγωνιστική σεζόν για την γυναικεία ομάδα των Τρικάλων έχει ολοκληρωθεί με την συμμετοχή των Νέων Τρικάλων στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας και τα συναισθήματα που μοίρασαν τα “κυανέρυθρα” κορίτσια είναι αυθεντικά και καθαρά… χωρίς ίχνος σκοπιμότητας.
Μέλος των δύο ομάδων ήταν και η Μαρία Βασδέκη, η τελειόφοιτη βοηθός φυσιοθεραπείας η οποία και έκανε στην ομάδα την πρακτική της. Με ένα κείμενο που ανέβασε στην σελίδα της ομάδας, μιλά από καρδιάς για όλες και όλους ευχαριστώντας κάθε έναν χωριστά
“Ξεκίνησα στην γυναικεία ομάδα των Τρικάλων τον Ιανουάριο… ήταν προσωπική μου επιλογή να εξασκήσω εκεί την πρακτική μου άσκηση, ώστε να ολοκληρώσω τις σπουδές μου.
Ομολογώ πως μπήκα στα αποδυτήρια με φόβο και δισταγμό για το πώς θα με δεχτεί η ομάδα και πως θα αντιδράσουν προς το πρόσωπο μου αλλά και της συνεργάτιδας μου.
Έκπληκτη λοιπόν από την πρώτη κιόλας εβδομάδα ένιωσα κομμάτι της οικογένειάς τους… είχα ήδη δεθεί με το μεγαλύτερο ποσοστό της ομάδας και ξεκίνησα να δημιουργώ φιλίες και να αναπτύσσω περισσότερο τις γνωριμίες μου.
Το να μπαίνεις σε μια ομάδα, να γίνεσαι αποδεκτή και να δένεσαι με τα άτομα που την απαρτίζουν είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι για να συνεργαστείς σε ένα καλό βαθμό με τα εκείνους που αποτελούν μια τέτοια οικογένεια. Συνεργάστηκα άψογα με τους ανθρώπους της διοίκησης και ακόμη καλύτερα με τις αθλήτριες.
Αισθάνομαι τυχερή που είμαι μέλος στην ομάδα της πόλης μου που έχω αγαπήσει και έχω στηρίξει από μικρό παιδί, σαν μέλος του ιατρικού τιμ δουλεύοντας δίπλα σε ένα άξιο γιατρό τον κ. Θανάση Κουτή προσπαθώντας με την βοήθεια του να μαθαίνω όλο και περισσότερα πράγματα για την προσφορά του γιατρού σε έναν αθλητή.
Έμαθα πως στόχος μας είναι να βοηθήσουμε κάθε αθλητή να επιτύχει το μέγιστο επίπεδο της απόδοσης του σε επαγγελματικό επίπεδο, την πρόληψη των τραυματισμών και την θεραπεία αυτών και πως πρέπει να εστιάσουμε στην γρήγορη επιστροφή του στην φυσιολογική του κατάσταση.
Συνεχίζοντας… θα ήθελα να ευχαριστήσω τις πρόεδρους των ομάδων Παπαχρήστου Στέλλα και Ρέντα Χρύσα ,τον προπονητή Γιώργο Λουλέ για την αποδοχή στο να εξασκήσω την πρακτική μου στην ομάδα. Έμαθα πολλά με την στήριξη ενός πολυμαθή προπονητή όπως ο κύριος Λουλές ο οποίος προσπαθεί με όλο του το «είναι» να δημιουργήσει καλές ποδοσφαιρίστριες και σωστές αθλήτριες μαθαίνοντας τους όμορφο ποδόσφαιρο και αντίστοιχα την ομαδικότητα την πειθαρχεία , σεβασμό, ηθική, την αποδοχή της λύπης , χαρά, αξιοπρέπεια, αυτοπεποίθηση, υπομονή, εμπιστοσύνη, προσδοκίες και τους στόχους.
Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω πρώτα όλα τα κορίτσια της μεγάλης ομάδας «ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ 2011» για την υπέροχη μισή σεζόν, μια σεζόν γεμάτη χαρά που έκλεισε με επιτυχία και ύστερα τα μικρά κορίτσια της ομάδας «ΝΕΕΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ» για επίσης την δική τους μισή σεζόν και για την μεγαλύτερη εμπειρία ζωής φτάνοντας στον τελικό κυπέλλου Ελλάδος κορασίδων που είναι η δυνατότερη συναισθηματικά εμπειρία που θα έχω να μιλώ για όλη μου τη ζωή.
Ευχαριστώ επίσης την συνεργάτιδα μου Kωτούλα Σταματία που περάσαμε μαζί όλο αυτό το μισό χρόνο, για την συνεργασία, βοηθώντας η μια την άλλη σε ότι χρειαστεί”.

Σχολιάστε το άρθρο

Please enter your comment!
Please enter your name here