Παϊταρίδης για Πανευρωπαϊκό: Μεγάλη διάκριση και τιμή για τον ΣΟΑΤ

http://www.facebook.com/MarronCafe86/

Στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που διεξήχθη στην Λάρνακα της Κύπρου στις 2-5 Νοεμβρίου γράφτηκε μια από τις πιο λαμπρές σελίδες του ΣΟΑΤ και του Τρικαλινού Αθλητισμού.
Δύο Τρικαλινές αθλήτριες του ΣΟΑΤ συμμετείχαν με την Εθνική Ομάδα Ταεκβοντό. Αυτο από μονό του είναι μεγάλη επιτυχία, η συμμετοχή στην Εθνική ομάδα.
Η ΦΑΝΗ ΤΖΕΛΗ κατέκτησε το ΧΑΛΚΙΝΟ Μετάλλιο στην Ευρώπη.
Αναλυτικά.
Στον πρώτο της αγώνα κέρδισε την πριν δύο χρόνια φιναλίστ του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U21 Κύπρια Πρωταθλήτρια με 25-5 αν και βρέθηκε να χάνει 5-0.
Στον δεύτερο αγώνα κέρδισε την πρωταθλήτρια Κροατίας με 11-2 και στον αγώνα για τα μετάλλια την Ρωσιδα Πρωταθλήτρια με 12-11.
Στον τέταρτο αγώνα που θα οδηγούσε στον Τελικό ηττήθηκε από την Πρωταθλήτρια Σερβίας με 12-3, που πριν λίγο χρονικό διάστημα κερδίσαμε και έτσι έμεινε στο Χάλκινο Μεταλλιο, μια εξαιρετική Διάκριση που μας κάνει όλους υπερήφανους.
Η ΕΥΑ ΠΑΙΤΑΡΙΔΟΥ στην παρθενική της εμφάνιση με τα γαλανόλευκα και ενώ στάθηκε σπουδαία, όμως τύχη και διαιτησία της στέρησαν την διάκριση και ηττήθηκε με 14-11 από την Πρωταθλήτρια Σουηδίας. Μέγιστη τιμή και για αυτήν να αγωνίζεται για την χώρα της και στο μέλλον θα λάμψει.

Νίκος Παϊταρίδης:
“Είναι μια τρομερή διάκριση. Ούτως ή άλλως η διπλή συμμετοχή αθλητών του ΣΟΑΤ στην Εθνική Ομάδα και καθιστούσε μεγάλη διάκριση κα τιμή.
Αν αναλογιστούμε τις συνθήκες που τα Ελληνόπουλα ανταγωνίζονται πανίσχυρα στον αθλητισμό κράτη με απίστευτη και πολύπλευρη υποστήριξη μιλάμε για άθλο!!!
Θα μπορούσε να είναι Χρυσό μιας και την Πρωταθλήτρια Σερβίας που ηττήθηκαμε, την είχαμε πριν λίγο καιρό κερδίσει, όμως συγκυρίες έπαιξαν το ρόλο τους και ήρθε το Χάλκινο.
Ενα Ευρωπαϊκό Μετάλλιο είναι κάτι πολύ ιδιαίτερο όμως και είμαστε ευτυχισμένοι για αυτό.
Το Χρυσό θα το κάνει στο μελλον, είμαι βέβαιος.
Είναι το δεύτερο και μάλιστα συνεχόμενο Ευρωπαϊκό Μετάλλιο με διαφορετικό αθλητή για τον ΣΟΑΤ που φανερώνει την σπουδαία δουλειά που γίνεται στα αγωνιστικά τμήματα του ΣΟΑΤ.
Η Φανή Τζελη εξασφαλίζει με την διάκριση της αυτή την εισαγωγή της στο Πανεπιστήμιο, σε οποιοδήποτε τμήμα και έτσι θα δουλέψει πιο έντονα για τον μεγάλο στόχο, που δεν είναι άλλος από το Ολυμπιακό Όνειρο.”
Το ΔΣ του Συλλόγου, οι προπονητές, οι συναθλητές συγχαίρουν θερμά τα δύο κορίτσια Φανή Τζελη και Εύα Παιταρίδου και τις οικογένειές τους, που τους έκαναν τόσο περήφανους και εύχονται μεγαλύτερες διακρίσεις, υγεία και πολλά χαμόγελα.

Σχολιάστε το άρθρο

Please enter your comment!
Please enter your name here