Μαλλιά κουβάρια… και ξύλο κατά διαιτητή στην Πηγή

http://www.trikalarestart.gr/

Οι γροθιές που δέχτηκε ο διαιτητής κ. Μίσσας ήταν η αιτία για την οποία διακόπηκε το ματς στο γήπεδο της Πηγής ανάμεσα στην τοπική ομάδα και το Πρίνος.
Δυστυχώς η επίθεση στον διαιτητή δεν ήταν το μοναδικό συμβάν καθώς πριν από αυτό το χρονικό σημείο είχαν συμβεί και άλλα. Πιο συγκεκριμένα… και με βάση το φύλλο αγώνα, ποδοσφαιριστής των γηπεδούχων πήρε τις κάρτες από το χέρι του διαιτητή και τις τσαλάκωσε και φυσικά πήρε την άγουσα για να αποδυτήρια.
Επίσης στο 79ο λεπτό… όπου και διακόπηκε το ματς, προκλήθηκε σύρραξη μεταξύ των παικτών, όταν ποδοσφαιριστής του Πρίνους, κλώτσησε αντίπαλο που ήταν ήδη πεσμένος στο έδαφος. Στη συνέχεια, ένα ξύλο που εκσφενδονίστηκε από ανεγκέφαλο, χτύπησε τον κ. Μίσσα στο πόδι. Ο διαιτητής αποφάσισε προσωρινή διακοπή για να αποκατασταθεί η τάξη αλλά κατά την αποχώρησή του προς τα αποδυτήρια, δέχτηκε γροθιές με αποτέλεσμα να καλέσει την αστυνομία, να διακόψει το ματς ενώ θα υποβάλει και συμπληρωματική έκθεση με την ΕΠΣΤ να παίρνει σειρά για να αποφασίσει τις ποινές που θα επιβληθούν στους υπαίτιους των επεισοδίων.
Να σημειώσουμε πως εάν αποδειχτεί υπαιτιότητα ομάδας για τη διακοπή του ματς, αυτή κινδυνεύει με βαρύ πρόστιμο, αποκλεισμό έδρας και αφαίρεση βαθμών ενώ για τους ποδοσφαιριστές που είχαν εμπλοκή στα επεισόδια προβλέπονται και εκεί βαριές ποινές αποκλεισμού.

Σχολιάστε το άρθρο

Please enter your comment!
Please enter your name here