Πρόεδρος – οπαδός ο Αϊβάζογλου – Βίντεο από τον… χαμό στα «κυανέρυθρα» αποδυτήρια

http://www.facebook.com/MarronCafe86/

Αρκετοί ήταν αυτοί, ευτυχώς όχι πολλοί, που επέκριναν τη τελευταία δήλωση του Πρόεδρου Ηλία Αϊβάζογλου όταν δήλωσε πλέον ότι είναι ΑΟΤ.
Κάποιος θα περίμενε ότι αύτη η δήλωση θα ήταν μια δήλωση ας το πούμε για χάρη ευκολίας «καθωσπρεπισμού». Ότι δηλαδή δε γίνεται να είμαι Ιδιοκτήτης και να μην υποστηρίζω την ομάδα μου…..
Το πρώτο δείγμα το πήραμε με την έκρηξη του Ηλία Αϊβάζογλου με τον Απόλλωνα Λάρισας. Παραξενευτήκαμε καθώς ο μέχρι τότε πράος και πολύ ήρεμος Αϊβάζογλου ξεσπάσει στο τέλος του παιχνιδιού ρίχνοντας βέλη προς πάσα κατεύθυνση για εκείνη την ανεκδιήγητη διαιτησία! Πολύ πίστεψαν ότι είναι περιστασιακό… Αμ δε!!!
Πριν λίγο κυκλοφόρησε video οπού ο Ηλίας Αϊβάζογλου πανηγυρίζει στο δεύτερο γκολ σα παΐδι… όπως κάναμε μικροί αυτές τις Κυριακές τα απογεύματα για την αγαπημένη μας ομάδα… που πανηγυρίζαμε χωρίς ιδιοτέλεια χωρίς δεύτερη σκέψη… απλά γιατί ήμασταν η ομάδα!
Τέτοιο πανηγυρισμό οφείλουμε να πούμε ότι δεν έχουμε δει πολλές φόρες από Πρόεδρο… και σίγουρα εάν το έχουμε δει είναι από Πρόεδρους μετρημένους στα δάχτυλα οι όποιοι έχουν το τίτλο «Πρόεδροι-Οπαδοί».
Ο Αϊβάζογλου ένα κουβάρι με τους παίχτες… και όταν τίθεται το θέμα του πριμ; Το “πετάει” στο Νίκογλου… για δυο λογούς. Πρώτον γιατί είναι εκεί να χαρεί με τη νίκη, να αγκαλιάσει τους παίχτες… δεν είναι εκεί για να κάνει μπίζνες και δεύτερον διότι εμπιστεύεται τους ανθρώπους του… «Ότι πει ο Νίκογλου» λέει καθαρά.
Δεν έχει σημασία τι είπε ο Νίκογλου… ούτε ο Αϊβάζογλου εξάλλου άκουσε… το μόνο που τον ενδιέφερε ήταν να χαθεί στις αγκαλιές των παιχτών του!
ΥΓ. Κάτι λέει η αντίδραση στο βίντεο του Πάνου… Νομίζετε ότι αυτά τα παιδιά θέλουν να τα βρίζουν κάθε Κυριακή; Νομίζετε ότι αυτά τα παιδιά δεν έχουν εγωισμό; Έτσι για αλλαγή… στο επόμενο κρίσιμο ματς με τον Πόντο ας μην ασχοληθούμε με τίποτα άλλο… ας φωνάζουμε όλοι μαζί ΑΟΤ….νομίζω ότι σήμερα αυτά τα παιδιά το κέρδισαν επάξια!!!!!

* Δείτε και το δεύτερο βίντεο από τα αποδυτήρια που εξασφαλίσαμε αποκλειστικά…

Σχολιάστε το άρθρο

Please enter your comment!
Please enter your name here