Προετοιμασία στο Βέλγιο για Τζέλη, Παϊταρίδου και Σικοβέλα

http://www.facebook.com/MarronCafe86/

Στο Βέλγιο προετοιμάζονται οι Πρωταθλητες του ΣΟΑΤ Φανη Τζέλη, Εύα Παϊταρίδου και Μιχάλης Σικοβέλας. Για 2 μέρες φιλοξενήθηκαν στο κέντρο υψηλού Αθλητισμού στην Αμβέρσα όπου είναι το προπονητήριο της Εθνικής Ομαδας του Βελγίου. Λίγοι αθλητές στον κόσμο είναι ευπρόσδεκτοι εκεί να κάνουν κοινή προπόνηση, αφού πρέπει να είναι ιδιαίτερα ψηλούς επιπέδου. Μια σπουδαία εμπειρία για τους πρωταθλητες μας που αποκόμισαν σημαντικα εφόδια για την συνέχεια μα και ότι έγιναν δεκτοί εκεί που αποτελεί ιδιαίτερη τιμή γι αυτούς μα και για τον Νίκο Παϊταρίδη που είναι αναγνωρισμενος ως ένας προπονητής υψηλού επιπέδου. Η ομάδα θα συνεχίσει την προετοιμασία της στο Scherpenheuvel στο Keumgang Seminar όπου θα συμμετέχουν σπουδαίοι αθλητές μέχρι 31 Ιουλίου.
Είναι μέρος της προετοιμασίας της Φανης Τζελης που προετοιμάζεται για την ΟΛΥΜΠΙΆΔΑ ΝΈΩΝ στο Μπουένο Αιρες τον Οκτώβριο και για την Εύα Παϊταρίδου και Μιχάλη Σικοβελα για το Πανευρωπαϊκό Νεων στην Πολωνία τον Νοέμβριο. Τους αθλητές συνοδεύει ο προπονητής του ΣΟΑΤ Νίκος Παϊταρίδης.
Να ευχαριστησουμε θερμά ως ΣΟΑΤ και οι Πρωταθλητες μας την ADIDAS STORE TRIKALA των επιχειρηματιων ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΓΚΟΛΙΤΟΥ και ΛΕΩΝΊΔΑ ΜΗΛΙΩΝΗ που ανέλαβαν τα έξοδα των αεροπορικών εισιτηρίων και κάνουν την προετοιμασία των αθλητών μας εφικτή. Χωρίς την βοήθειά τους θα ήταν ακόμη πιο δύσκολο το έργο μας γι αυτό το Ευχαριστώ είναι από τα βάθη της καρδιάς μας και ευχόμαστε να τους αφιερώσουμε μεγάλες επιτυχίες!

Σχολιάστε το άρθρο

Please enter your comment!
Please enter your name here