Προβληματισμένος ο Μπαταγιάννης με Γράφα (;)

http://www.facebook.com/MarronCafe86/

«Ο Δημήτρης Μπαταγιάννης είχε δηλώσει ότι ο ΑΟΤ θα πορευτεί με τον Θωμά Γράφα και τη νέα σεζόν, έχοντας ως στόχο την άνοδο. Ωστόσο το τελευταίο διάστημα η σκέψη να υπάρξει αλλαγή στην τεχνική ηγεσία είναι πιο συχνή από ποτέ. Αφενός το πολύ κακό ποδόσφαιρο που παίζουν οι «κυανέρυθροι» και αφετέρου οι αντιδράσεις του κόσμου των Τρικάλων έχουν προβληματίσει τον «ισχυρό» άνδρα, που αφήνει πλέον ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα για την επόμενη σεζόν».
Τα παραπάνω αφορούν δημοσίευμα Αθηναϊκής εφημερίδας και αν μη τι άλλο φανερώνουν τον προβληματισμό που υπάρχει προς το πρόσωπο του Αθηναίου τεχνικού καθώς ο ΑΟΤ ούτε μπάλα παίζει, ούτε βαθμούς μαζεύει με συνέπεια ελέω Γράφα να “εξατμίζεται” η συμπάθεια που τρέφουν οι Τρικαλινοί φίλαθλοι προς το πρόσωπο του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ. Μάλιστα το πρωτοφανές άδειασμα του κ. Γράφα προς τους παίκτες του: «εγώ έκανα τις μεταγραφές του καλοκαιριού, εγώ έκανα προετοιμασία, εγώ έκανα τις μεταγραφές του Δεκεμβρίου» φανερώνει σε πολύ μεγάλο βαθμό το τι συμβαίνει και ο ΑΟΤ παρουσιάζει το χειρότερο αγωνιστικό πρόσωπο των τελευταίων ετών.

Φιλικό με Βόλο ΝΠΣ
Στις 2 αγωνιστικές που ακολουθούν ο ΑΟΤ θα πάρει ξεκούραστα τρίποντα (Αχαρναϊκός και Βέροια έχουν αποσυρθεί από το πρωτάθλημα) και στόχος του προπονητικού επιτελείου είναι να κρατήσει τους ποδοσφαιριστές σε εγρήγορση. Για αυτό το λόγο δεν αποκλείεται την Κυριακή στις 16:00 τα Τρίκαλα να υποδεχθούν στο Δημοτικό Στάδιο τον πρωταθλητή του 4ου ομίλου της Γ΄Εθνικής, Βόλο ΝΠΣ που θα αγωνιστεί στα μπαράζ ανόδου.

Σχολιάστε το άρθρο

Please enter your comment!
Please enter your name here