Προβληματισμός για την αυριανή ημέρα στον ΑΣ Μετέωρα

http://www.facebook.com/MarronCafe86/

Πραγματοποιήθηκε η έκτακτη γενική συνέλευση του ΑΣ Μετέωρα από την οποία δεν βγήκαν θετικά μηνύματα σε ότι αφορά το μέλλον του συλλόγου στην Γ’ Εθνική.
Η ΓΣ ξεκίνησε με τον απολογισμό από τον πρόεδρο των Μετεώρων Αθανάσιο Θώμο για την χρονιά που πέρασε.
Ο κ. Θώμος τόνισε πως η χρονιά κρίνεται επιτυχημένη καθώς οι στόχοι που τέθηκαν πέρυσι επετεύχθησαν στο έπακρο.
Ευχαρίστησε όλους τους συνεργάτες του που βοήθησαν να γίνει αυτό. Όσον αφορά την νέα χρονιά τόνισε πως με τα τωρινά δεδομένα είναι πολύ δύσκολο η ομάδα να αγωνιστεί στην Γ΄Εθνική αφού δεν υπάρχει ενδιαφέρον από τον κόσμο.
“Πρέπει να αλλάξει η νοοτροπία μας έτσι ώστε η ομάδα να μην γυρίσει στα παλιά. Η πρόθεση μου πριν από μερικές ημέρες ήταν να παραιτηθώ οριστικά είπε, αλλά κάποιοι άνθρωποι από την διοίκηση με έπεισαν να κάνουμε μια προσπάθεια ακόμη. Από αύριο κιόλας θα χτυπήσουμε κάποιες πόρτες ανάλογα με το αν είναι ανοιχτές ή κλειστές θα κρίνουν το μέλλον μας στην ομάδα”.
Ο κ. Θώμος κλείνοντας την ομιλία του υποστήριξε ότι όποιος επιθυμεί μπορεί να μπει στην παρούσα διοίκηση ή αν υπάρχει κάποια ομάδα ανθρώπων που πιστεύει ότι μπορεί να τρέξει την ομάδα καλύτερα στην Γ΄Εθνική εμείς θα δώσουμε τα ‘κλειδιά’ της ομάδας.
Ακολούθησαν τοποθετήσεις από τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. ενώ από όλους όσους βρέθηκαν στην αίθουσα υπήρξε προβληματισμός για την επόμενη ημέρα.
Το αποτέλεσμα των επαφών που θα γίνουν τις επόμενες ημέρες θα κρίνει πολλά για την συνέχεια.

Σχολιάστε το άρθρο

Please enter your comment!
Please enter your name here