“Καθάρισε” εκκρεμότητες της ομάδας ο Αϊβάζογλου

http://www.trikalarestart.gr/

Μπορεί από τη μία να προκάλεσε έκπληξη και πολλά αρνητικά σχόλια η απόφαση του Ηλία Αϊβάζογλου να κρατήσει τον Θωμά Γράφα στο τιμόνι της ομάδας αλλά… από την άλλη προχώρησε και σε ουσιαστικές κινήσεις για την βελτίωση του κλίματος στα αποδυτήρια.
Αρχικά έβαλε βαθιά το χέρι στην τσέπη καθώς από την Πέμπτη το πρωί προχωρά σε πληρωμές υποχρεώσεων της ομάδας. Ήδη κατέβαλε δόσεις συμβολαίων ενώ θα δώσει βαρύτητα και στην Κ19 καλύπτοντας τα έξοδα για την αποστολή στην Κρήτη δείχνοντας και το σκεπτικό του για το μέλλον.
Να σημειωθεί πως έχει προβεί σε αυτές τις κινήσεις χωρίς να έχει οριστικοποιηθεί το ΔΣ κάτι το οποίο θα ολοκληρωθεί την δευτέρα. Από το περιβάλλον του νέου ιδιοκτήτη και σε συνάρτηση με την παραμονή η όχι του κ.Γράφα λέγεται ότι στην παρούσα δύσκολη φάση που βρίσκεται ο ΑΟΤ είναι επιτακτική η συσπείρωση καθώς ο νέος ιδιοκτήτης είναι βεβαίως πως το συμφέρον της ομάδας πρέπει να είναι πάνω από πρόσωπα.
Νεότερα φυσικά θα έχουμε από Δευτέρα οπότε θα γίνουν και οι επίσημες ανακοινώσεις και ίσως ξεκαθαρίσουν πολλά ερωτηματικά.

Σχολιάστε το άρθρο

Please enter your comment!
Please enter your name here