Σαρακατσάνος: «Τα παιδιά δίνουν το 101%»

http://www.facebook.com/MarronCafe86/

Το δεύτερο συνεχόμενο τρίποντο αναπτερώνει τις ελπίδες παραμονής του Διγενή Νεοχωρίου στην Γ΄Εθνική κατηγορία.
Οι ερυθρόλευκοι» με δυο γκολ του Κατσαμάγκα «απέδρασαν» με το διπλό από το Μαρτίνο και το Σάββατο θα δώσουν ένα ακόμη τελικό με τον Αστέρα Ιτέας. Ο έμπειρος αμυντικός του Διγενή, Αχιλλέας Σαρακατσάνος που εκτελεί χρέη προπονητή, μίλησε στην «ΕΡΕΥΝΑ» για την προσπάθεια που γίνεται.

Για την νίκη στο Μαρτινό σημείωσε:
«Ήταν μια πάρα πολύ σημαντική νίκη που μας δίνει ώθηση αλλά και ελπίδες για την συνέχεια αλλά και για τον στόχο που έχουμε θέσει. Υπάρχει πολύ μεγάλη ικανοποίηση από την δίψα και την θέληση των παιδιών να παλέψουμε μέχρι το τέλος. Είχαμε συγκέντρωση και ψυχραιμία καθώς παρά το γρήγορο γκολ που δεχθήκαμε οι παίκτες έδειξαν χαρακτήρα, αντιδράσαμε σωστά και καταφέραμε να ανατρέψουμε το σκορ και να πάρουμε το πολύτιμο αποτέλεσμα».

Για το ματς του Σαββάτου με την Ιτέα:
«Είναι ένα πολύ δύσκολο ματς απέναντι σε μια πάρα πολύ καλή ομάδα. Παρόλα αυτά θεωρώ ότι αυτά τα παιχνίδια κερδίζονται από τις ομάδες που έχουν το ισχυρότερο κίνητρο. Στην προκειμένη περίπτωση είναι η ομάδα μου και θα δουλέψουμε να φτάσουμε σε ακόμη μια νίκη».

Για το γεγονός ότι κάθε αγωνιστική παίζεται με την πλάτη στον τοίχο:
«Δεν μας έχει επηρεάσει. Αντιθέτως μας δίνει ένα κίνητρο να είμαστε συγκεντρωμένοι και να βλέπουμε το κάθε ματς ξεχωριστά και ίσως να είναι και ο λόγος που κάθε αγωνιστική βλέπουμε το κάθε παιχνίδι σαν τελικό και όλα τα παιδιά δίνουν το 101% των δυνατοτήτων τους».

Για τους τραυματισμούς:
«Δυστυχώς για ακόμη ένα παιχνίδι είχαμε ένα τραυματισμό που έρχεται να προστεθεί σε αυτούς των Μακρή (σ.σ σήμερα βγαίνουν τα αποτελέσματα της μαγνητικής) και Μεζίνι (σ.σ βαρύ διάστρεμμα και υπολογίζεται πως θα επιστρέψει σε 15 μέρες). Ο Γκαγκαστάθης αποχώρησε τραυματίας και περιμένουμε τις εξετάσεις για να διαπιστώσουμε το μέγεθος της ζημιάς. Έχω εμπιστοσύνη σε όλα τα παιδιά. Μέχρι τώρα δεν μας έχουν επηρεάσει οι τραυματισμοί και όσοι παίζουν, αγωνίζονται και για τους τραυματίες. Είμαστε μια παρέα και έτσι θα πορευτούμε μέχρι το τέλος».

Σχολιάστε το άρθρο

Please enter your comment!
Please enter your name here