Σέντρα τελικά στην παρέλαση !!!

https://el-gr.facebook.com/MarronCafe86//

Το διήμερο 27-28 Οκτωβρίου θα ξεκινήσει τελικά το πρωτάθλημα της Football League! Αυτό αποφάσισε το συμβούλιο της διοργανώτριας αρχής την Παρασκευή (12/10). Ο λόγος, φυσικά, είναι ο έλεγχος των πιστοποιητικών συμμετοχής από την ΕΕΑ στις 18 Οκτωβρίου.
Κατά τη διάρκεια του συμβουλίου ομάδες όπως ο Βόλος ζήτησαν να ξεκινήσει άμεσα το πρωτάθλημα, δηλαδή το διήμερο 20-21 Οκτωβρίου, όμως όπως μεταφέρθηκε από τη λίγκα, από τη στιγμή που η ΕΕΑ θα εξετάσει τα πιστοποιητικά συμμετοχής στις 18/10, ήταν αδύνατο η σέντρα να προγραμματιστεί για δύο ημέρες αργότερα. Έτσι, αποφασίστηκε η δράση να ξεκινήσει μαζί με την επέτειο του ΟΧΙ, κάτι που συνέβη και την περσινή σεζόν.
Πλην των πιστοποιητικών συμμετοχής για τα οποία ο αθλητικός νόμος ορίζει να έχουν εκδοθεί 10 ημέρες πριν την έναρξη, θα εκκρεμούν και άλλα τεχνικά ζητήματα, οπότε ομόφωνα το σώμα κατέληξε στη σέντρα το διήμερρο 27-28 Οκτωβρίου.

Επικυρώθηκαν τα τηλεοπτικά
Ανακοίνωση με την οποία επικύρωσε τη συμφωνία της με την ΕΡΤ εξέδωσε η Football League, λίγο μετά το τέλος του διοικητικού συμβουλίου της Παρασκευής (12/10). Η διοργανώτρια για τα επόμενα δύο χρόνια έδωσε τα χέρια με την κρατική τηλεόραση, η οποία θα καλύψει τις μεταδόσεις των αγώνων της δεύτερης κατηγορίας.
Η εταιρεία που ανέλαβε την παραγωγή των αγώνων και θα δώσει την εικόνα στην ΕΡΤ είναι η INA TV.
Η ανακοίνωση: «Η FOOTBALL LEAGUE έχει παραχωρήσει τα τηλεοπτικά δικαιώματα των ομάδων της για τις αγωνιστικές περιόδους 2018 – 2019 και 2019 – 2020 στην εταιρεία INA TV ΑΕ, η οποία έχει αναλάβει και το κόστος παραγωγής των αγώνων».

Σχολιάστε το άρθρο

Please enter your comment!
Please enter your name here