ΣΟΑΤ: Φιλικοί αγώνες για μικρά παιδιά

https://el-gr.facebook.com/MarronCafe86//

Δυναμικό παρών έδωσε ο ΣΟΑΤ στους φιλικη ημερίδα, αγώνες Ταεκβοντό μικρών ηλικιών στην Λαρισα την Κυριακή 17 Ιανουαρίου με την επωνυμία “5ο BABY CUP Larisas”
Στόχος των αγώνων αυτών απ΄ τον διοργανωτή, που ήταν ο “ΑΣ Λαρισας”, και τους προπονητές των συλλογων, ήταν η εξοικείωση, η εμπειρία, η γνωριμία και προσαρμογή για τους μικρότερους στον αγωνιστικό τομέα.
Σε αυτή την γιορτή για το Ταεκβοντό συμμετείχαν 700 περίπου μικροί αθλητές από την Κεντρική και Βόρεια Ελλάδα.
Την παράσταση έκλεψαν οι μικροί αθλητές-ριες όλων των συλλόγων στην προσπάθειά τους να αποδείξουν ότι μπορούν
Στην διοργάνωση αυτή ο ΣΟΑΤ είχε μια από τις μεγαλυτερες ομάδες με 53 αθλητές που αγωνίστηκαν περίφημα.Η μεθοδική δουλειά που γίνεται στις τάξεις του Συλλόγου αποδίδει καρπούς και μέσα από αυτά τα παιδια θα αναδειχθουν εξαιρετικά ταλέντα,συνεχίζοντας ετσι την παράδοση του ΣΟΑΤ.
Στιγμές χαράς και αισιοδοξίας χάρισαν με την απόδοση τους οι μικροί αθλητές του ΣΟΑΤ …μας ταξίδεψαν στο μαγικό κόσμο της παιδικής τους αθωότητας, σε αγώνες δίχως σκοπιμότητες, βιωνοντας πολύ εντονα συναισθήματα και κερδίζοντας το ζεστό χειροκρότημα.
Δεν υπηρχαν νικητές και ηττημένοι γιατί ο πρώτιστος σκοπός των αγώνων αυτών ήταν η συμμετοχή και η διατήρηση της επαφής των αθλητών με το αγωνιστικό μέρος του αθλήματος.Στους συμμετάσχοντες δοθηκε μικρό αναμνηστικό μετάλλιο.
Υπήρξε έντονος ανταγωνισμός, πραγματοποιήθηκαν πολύ εξαιρετικές συναντήσεις και οι μικροί αθλητές καταχειροκροτήθηκαν .
Αβίαστα προκύπτει το συμπέρασμα του σοβαρού, εντατικού και σπουδαίου αθλητικού έργου που επιτελείται στον ΣΟΑΤ με την πλέον σφαιρική ερμηνεία της έννοιας του αθλητισμού.
Τους αθλητές συνόδευσαν οι προπονητές Νίκος Παιταριδης, Βασιλης Βαργιαμης, καθώς και οι βοηθοί Γιώργος Βαρελάς, Δημήτρης Κουτσικοςκαι επίσης οι φοιτητες-γυμναστές του ΣΟΑΤ Γιωργος Αλεξίου, Κωνσταντίνα Τζέλη αλλά και η Ολυμπιονίκης Φανή Τζέλη δημιουργώντας ένα σούπερ τημ υποστήριξης των μικρών μας αθλητων, καθώς και γονείς των αθλητών.
Η διοργανώτρια ομάδα ΑΣ ΛΆΡΙΣΑΣ βραβευσε την Ολυμπιονίκη του ΣΟΑΤ Φανη Τζέλη που βοηθησε το προπονητικο τημ του ΣΟΑΤ και αποτελεί ένα αθλητικό πρότυπο για τα μικρα παιδιά και η παρουσία της για αυτό τον λόγο ήταν επιβεβλημένη.
Ευχαριστούμε όλους τους γονείς που ακολούθησαν την αποστολή και μας υποστηριξαν με την παρουσία τους όπως και όλους τους γονείς, μέλη του ΣΟΑΤ, που μας εμπιστεύονται τα παιδια τους και αυτό για μας είναι η ποιο μεγάλη τιμή.
Για τον ΣΟΑΤ
Νίκος Παιταρίδης

Σχολιάστε το άρθρο

Please enter your comment!
Please enter your name here