ΣΟΚ!!! Δέχτηκαν επίθεση τα κορίτσια των Τρικάλων στο Μαρτινέγκο!!!

http://www.facebook.com/MarronCafe86/

Μια πραγματικά απίστευτη επίθεση δέχτηκαν τα κορίτσια των Τρικάλων μετά το τέλος του αγώνα στο Μαρτινέγκο κόντρα στον Εργοτέλη. Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα και κατά την αποχώρηση της ομάδας στο πούλμαν, η προπονητρια του Εργοτέλη, μέλη της διοίκησης και ορισμένοι νταήδες “φίλαθλοι” της τοπικής ομάδας περίμεναν την αποστολη και ορισμένοι επιτέθηκαν στα κοριτσια. Αποτέλεσμα ήταν η Ντόνια Σαλομον να δεχτεί γροθιά και να μεταφερθει στο νοσοκομείο ενώ η Μαρλέν Μπαρμπόσα έχασε τις αισθήσεις της.
Πρώτη φορά η ομάδα της πόλης μας βρίσκεται αντιμέτωπη με τέτοια επίθεση και είναι φυσικά η πρώτη φορά στην ιστορία που βγαζει ανακοίνωση για τετοιο περιστατικο την οποία και έδωσε στην δημοσιότητα.

“Είναι η πρώτη φορά που βγάζουμε ανακοίνωση μετά από τόσα χρόνια και αυτό έχει την αξία του. Σημερα στο Μαρτινεγκο ζήσαμε γεγονότα που συνηθίζονται δυστυχώς στο ποδόσφαιρο ανδρών αλλά είναι σπάνια στο ποδόσφαιρο γυναικών. Με τη λήξη του αγώνα δημιουργήθηκε ένταση από αναπληρωματικές παίκτριες της γηπεδούχου ομαδας εναντίον παικτριών μας με αποτέλεσμα να οδηγηθούμε από τον διαιτητή σε άλλα αποδυτήρια προκειμένου να ηρεμήσουν τα πνεύματα. Στη συνέχεια μεταφερθήκαμε στα αποδυτήριά μας όταν πλέον όλοι είχαν αποχωρήσει.
Με τη συνοδεία και την εγγύηση του πρώην ομοσπονδιακού προπονητή κ.Κουτσάκη ξεκινήσαμε να βγούμε από το γήπεδο και να πάμε στο λεωφορείο. Ακριβως στην έξοδο ήταν συγκεντρωμένες παίκτριες του Εργοτελη,η προπονήτριά τους,μέλη της διοίκησης και φίλαθλοι-γονείς. Εκει ξεκίνησε η παρενόχληση της αποστολής που οδήγησε σε βιαιοπραγίες καθώς αναπληρωματική παίκτρια του Εργοτελη γρονθοκόπησε την αθλήτριά μας Ντόνια Σάλομον (η οποία φέρει σημάδι κάτω από το χείλος), ακολούθησε γενικευμένη σύραξη ενώ απειλήθηκαν και άλλα μέλη της αποστολής που έσωσε με την παρουσία του ο κ.Κουτσάκης. Κλήθηκε η αστυνομία που δυστυχώς δεν υπήρχε στο γήπεδο και τα πράγματα ηρέμησαν μόνο όταν η αθλήτριά μας Μαρλεν Μπαρμπόσα έπαθε σπασμούς και έχασε τις αισθήσεις της οπότε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο (πήρε εξιτήριο μια ώρα αργότερα)
Θελουμε να επισημάνουμε ότι κάναμε κάθε προσπάθεια να μην δοθεί συνέχεια,ούτε με την αστυνομία αλλά ούτε με την κοινοποίηση των γεγονότων περιμένοντας μια καταδίκη από τον επίσημο Εργοτέλη. Υπηρξε τηλεφωνική συγγνώμη από μέλος της διοίκησης της ομάδας του Ηρακλείου αλλά ως εκεί. Ο κ.Κουτσάκης τηλεφωνησε επανειλημμένως προκειμένου να μας εκφράσει την συμπάθειά του για τα γεγονότα και τον ευχαριστούμε για την γενικότερη στάση του που δυστυχώς δεν στάθηκε ικανή να αποτρέψει αυτά που έγιναν.
Μπορούμε να δικαιολογήσουμε την πρώτη ένταση που έγινε μετά τη λήξη λόγω των τεταμένων νεύρων. Όμως τα επεισόδια που ακολούθησαν μισή ώρα μετά δεν μπορούν να δικαιολογηθούν και μάλιστα όταν η μόνιμη επωδός των λεγόμενων των ανθρώπων του Εργοτελη ήταν ότι υπήρχαν νεύρα με την διαιτησία και ξέσπασαν σε μας.
Δεν έχουμε καμία διάθεση να συνεχίσουμε, δεν τρεφόμαστε από τέτοιου είδους καταστάσεις, εκφράζουμε απλά τη λύπη μας.”

Σχολιάστε το άρθρο

Please enter your comment!
Please enter your name here