Σπουδαίες εμπειρίες για ΣΟΑΤ στην Θεσσαλονίκη

http://www.facebook.com/MarronCafe86/

Το Σάββατο στις 2 Ιουνιου ο ΣΟΑΤ ταξίδευσε στην Θεσσαλονίκη για να συμμετάσχει στη φιλική συνάντηση Ταεκβοντο που διοργάνωσε ο Hwarang Θεσσαλονίκης.
Σωματεία από την όλη Βόρεια Ελλάδα έδωσαν την ευκαιρία σε μικρούς αθλητές, που για τους περισσότερους ήταν το βάπτισμα του πυρός,να γνωρίσουν και να συμμετάσχουν σε εκπαιδευτικούς αγώνες. Έτσι λοιπόν 24 μικροί αθλητές από τον ΣΟΑΤ γνώρισαν βιωματικά την αγωνιστική μορφή του Ταεκβοντό. Μέσα από διαδικασίες και δράσεις ο ΣΟΑΤ προσπαθεί να “χτίσει” νέους αθλητές και δεν φείδεται κόπων και εξόδων.Ο έλεγχος των συναισθημάτων στα δυναμικά και βαριά αθλήματα είναι πρωτίστης σημασίας και ζητούμενο και η συμμετοχή των αθλητών σε όσο το δυνατόν περισσότερους αγώνες βοηθάει τα μέγιστα. Για μια ακόμη φορά τα με την απόδοση τους οι αθλητές του ΣΟΑΤ άφησαν υποσχέσεις και το δικό τους ελπιδοφόρο μήνυμα. Έδωσαν το στίγμα της δουλειάς που γίνεται στα φυτώρια του Συλλόγου και εντυπωσίασαν άπαντες.Ο ΣΟΑΤ με μεράκι,μεθοδικότητα αλλά και την στήριξη των γονέων συνεχίζει με σταθερά βήματα να υλοποιεί τους στόχους που έχει θέσει.
Τους αθλητές συνόδευσαν οι Νίκος Παιταρίδης,Βασίλης Βαργιάμης,,καθώς και οι φοιτητές-βοηθοί του Συλλόγου που κάνουν την πρακτική τους εξάσκηση και συνάμα βοηθούν στον Σύλλογο. Επίσης ήταν και μερικοί μεγαλύτεροι ηλικιακά αθλητές που βοηθούσαν στην διαδικασία. Συμμετειχαν οι εξής αθλητές :
ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ Χριστίνα
ΑΓΓΕΛΗΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ
ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΕΥΘΥΜΙΟΣ
ΜΠΕΣΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΤΣΙΜΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΤΣΟΓΙΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
ΚΟΥΤΣΙΟΥΜΠΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΤΣΙΜΕΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΝΤΟΥΒΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΒΑΡΕΛΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΓΟΥΛΑ ΚΕΛΛΥ
ΝΙΑΝΙΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ
ΡΑΦΑΗΛΙΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
ΒΑΜΠΟΥΛΑ ΕΥΦΡΑΙΜΙΑ
ΠΑΠΠΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ
ΓΟΥΛΑ ΚΛΕΟΝΙΚΗ
ΚΙΟΥΡΑ ΕΒΕΛΙΝΑ
ΒΑΡΕΛΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ
ΠΑΠΑΕΥΘΥΜΙΟΥ ΜΑΡΑ
ΚΑΡΑΜΑΝΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ-ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΤΖΑΤΖΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ
Πληθος γονέων των αθλητών συνόδευσαν τα παιδιά στην Θεσσαλονίκη που μαζί με τους προπονητές και βοηθούς συνέβαλλαν να βιώνουν η μικροι μας αθλητές αυτήν την γιορτή του Ταεκβοντο.
Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε από καρδιάς τους γονείς – μέλη του ΣΟΑΤ που μας εμπιστεύονται ότι πιο σημαντικό έχουν, τα παιδιά τους.
Για τον ΣΟΑΤ
Νίκος Παϊταρίδης

Σχολιάστε το άρθρο

Please enter your comment!
Please enter your name here