Τα λάθη του Βοσνιάδη και το “φεύγω” του Γιαλιά

http://www.facebook.com/MarronCafe86/

Αφήνοντας λίγο τις ώρες να περάσουν από τις σφαλιάρες που φάγαμε μέσα σε διάστημα λίγων ωρών, σε μπάσκετ και ποδόσφαιρο. Θα γράψω μερικά πραγματάκια ειδικά για τον ΑΟΤ.

Του Νίκου Πούλιου

Τρία είναι τα σημεία στα οποία θα σταθώ ο κόσμος, τα λάθη του Βοσνιαδη και ο Γιαλιάς. Πάμε λοιπόν για τον κόσμο καταπληκτική παρουσία με 5000 λαό, ποιος δεν θα τον ζήλευε σας ρωτάω; .
Στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων και της φανέλας αυτής της ομάδος. Είχε υπομονή, διάθεση και χειροκρότημα όταν έπρεπε. Όμως έφυγε απογοητευόμενος και πικραμένος από την κακή εμφάνιση πρωτίστως και μετά από την ήττα. Μακάρι και οι ποδοσφαιριστές να κάνανε το ίδιο μέσα στο γήπεδο δυστυχώς όμως κατώτεροι των περιστάσεων. Μην πω και τίποτα χειρότερο. Από τα πιο χάλια ματς που έχω δει τα τελευταία χρόνια από την ομάδα μας.
Χάθηκε μια ευκαιρία να κρατήσεις αυτό το κόσμο για όλη την σεζόν. Πολύ δύσκολο από εδώ και πέρα. Θα πρέπει ποδοσφαιριστές και Βοσνιαδης να κάνουνε παπάδες στο πρωτάθλημα.
Πάμε τώρα στον κόουτς Βοσνιαδη. Με απογοήτευσε πάρα πολύ ο τρόπος διαχείρισης του αγώνα και οι αλλαγές του. Περίμενα την ομάδα πιο πιεστική, να βάλει τον ρυθμό που ήθελε στον αγώνα. Ο Απόλλων δεν καιγόταν για νίκη, μπήκε ξεκάθαρα για ισοπαλία και ότι του έβγαινε στις αντεπιθέσεις. Άρα το αργό τέμπο τον βόλευε καθ’ολη την διάρκεια του παιχνιδιού.
Πάμε τώρα στις αλλαγές δεν κατάλαβα ποτέ που θα βοηθούσε ο ανέτοιμος Μαχαματ στον αγώνα στην θέση του Βερτζου. Νομίζω ήταν η αλλαγή που τελείωσε την αναμέτρηση. Η μετακίνηση του Μουμιν στα στοπερ έκανε ακόμα πιο αργή την άμυνα μας και στην δεύτερη επίσκεψη του Κασσου δέχτηκες το γκολ.
Από εκεί και πέρα η ομάδα έγινε αχταρμας κατά την γνώμη μου . Ότι να ναι γινόταν . Κέντρο δεν υπήρχε , οι επιθετικοί αποκομενοι από την υπόλοιπη ομάδα και προσπαθούσε ο καθένας να κάνει ότι του κατέβαινε στο κεφαλι. Χωρίς καθαρό μυαλό και μερικούς παιχτες πρώτα βιολιά να κρύβονται στα δύσκολα.
Έτσι ο Μάντζιος και η ομάδα του πέρασαν ένα εύκολο απόγευμα και θα μπορούσε στο τέλος να βαλει και άλλο γκολ .
Με τα Τρίκαλα να βυθίζονται στην εσωστρεφεια τους ,την γκρίνια και την μουρμουρα που γίνεται πάντα σε τέτοιες καταστασεις.
Πάμε τώρα στον μεγαλομετοχο κ. Γιαλιά.
Μετά το τέλος του αγώνα δήλωσε στο Φεισμπουκ πως αποχωρεί στο τέλος της σεζόν κερδισμένος από το σύστημα.
Μετά πάλι είδα ανακοίνωση από την ΠΑΕ. Μετά πάλι δήλωση στο φεισμπουκ.
Μετά σχόλια από κατω και γενικα μπερδεύτηκα.
Ο κ. Γιαλιάς είναι γνωστό πως είναι ένας παρορμητικος άνθρωπος που πάνω στην πίκρα του θα πει πολλά. Διαφωνώ τελείως με αυτό. Στο ποδόσφαιρο και τον αθλητισμό δεν κέρδισε ποτέ κάνεις με αυτή την λογική αντιθέτως έχασε πολλά.
Είναι δικαίωμα του να αποχωρήσει. Δεν τον πιέζει κανένας ούτε να μείνει. Ούτε να φύγει.
Δεν θα σχολιάσω κάτι παραπάνω σε αυτό το κομμάτι.
Αλλά οι ομαδες φτιάχνονται με υπομονή και σωστή οργάνωση. Όχι πάντα με τρελά λεφτά και φανφάρες το έχει αποδείξει αυτό ο αθλητισμός.
Δεν θα αναλυσω για τις αλλαγές όλα αυτά τα χρόνια σε ποδοσφαιριστες και προπονητές .Νομίζω τα καταλαβαίνει και ένα παιδάκι δημοτικού. Πότε καμία ομάδα στον κόσμο δεν πέτυχε τον στόχο χωρίς ηρεμία και σταθερότητα. ΝΟΜΟΣ.
Αυτά τα ολίγα είχα να γράψω και ελπίζω να καταλάβουμε όλοι τι πραγματικά θέλουμε και τι ζητάμε στο ποδόσφαιρο ο καθένας από το πόστο του
Ένα μικρό σχόλιο για το μπάσκετ γιατί δεν με πείραξε τόσο πολύ η τταβα. Θα ερχόταν κάποια στιγμή αφού η ομάδα έχει υπερβεί τα όρια της .
Είναι κρίμα να κρίνεται ένα αποτέλεσμα από μια τεχνική ποινή. Κακή η διαιτησία γενικότερα και κρίμα για τον κόσμο που γέμισε το κλειστό πάνω από 2.000 . Για αυτό τον κόσμο και μόνο οφείλει Μανωλοπουλος να κρατήσει τα νεύρα του και να δώσει μια ευκαιρία στον αγώνα που ο ίδιος συνέβαλε για να γυρισει.

Σχολιάστε το άρθρο

Please enter your comment!
Please enter your name here