Τα σημεία συγκέντρωσης ειδών πρώτης ανάγκης στον ν. Τρικάλων

http://www.trikalarestart.gr/

Κάλεσμα για συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους πυρόπληκτους της Αττικής απευθύνουν στους Τρικαλινούς πολλοί φορείς, σύλλογοι και ιδιώτες του νομού. Δείτε που και πώς μπορείτε να συνδράμετε (η λίστα ανανεώνεται συνεχώς):

• Περιφερειακό Τμήμα Τρικάλων του Ερυθρού Σταυρού. Τα είδη θα συγκεντρωθούν στα γραφεία του του Ερυθρού Σταυρού (Αθ. Διάκου και Ερυθρού Σταυρού-τηλ. 2431027430) σήμερα από τις 9 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα.

• Ο Δήμος Τρικκαίων στο κτίριο των «Εθελοντών Τρικάλων» (κάτω από το Φρούριο) από τις 9 το πρωί μέχρι τις 9 το βράδυ και μέχρι την Παρασκευή τις ίδιες ώρες. (2431073169)

• Δικτυο Κοινωνικης Υποστηριξης Τρικαλων και το Παραρτημα του ΘΕΛΩ στα Τρίκαλα… Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή 10.00 – 13.00 επί της οδού Μάρκου Μπότσαρη 2 (πλατεία ΟΤΕ), κτίριο δευτεροβαθμιας εκπαίδευσης, 1ος οροφος , (δίπλα απο τα γραφεία της ΦΛΟΓΑΣ). Τηλ 24310 20808

• Ο σύνδεσμος φίλων του ΑΟ Τρίκαλα, “Σακαφλιάδες”. Σημείο συγκέντρωσης κάθε μέρα μεταξυ 21:00 και 24:00 στα γραφεία του συνδέσμου (Κολοκοτρώνη και Ηρώων Αλβανικού Μετώπου)

• Οι καφετέριες «Bonjour», θα συγκεντρώνουν και αυτές ανθρωπιστική βοήθεια από σήμερα και για 2 μέρες από τις 10 το πρωί έως τις 10 το βράδυ.

• Στο γυμναστήριο Station 92… απέναντι από το κολυμβητήριο Τρικάλων

• Ο Ράδιο Ζυγός fm 100 μαζί με μαθητές της πόλης σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Ερυθρό Σταυρό. Τα προϊόντα θα συγκεντρώνονται την Τετάρτη 25/07/2018 κι ώρες 9.00 π.μ. έως 2.00 μ.μ. στα γραφεία του Ράδιο Ζυγός Διονυσίου 5, Τρίκαλα.

• Το Τοπικό Τμήμα Καλαμπάκας του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού ανακοινώνει την συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης τα οποία θα σταλθούν στην Αθήνα στους συνανθρώπ ους που τα έχουν ανάγκη σε σημεία συλλογής και σε δομές φιλοξενίας των Δήμων.
Όποιος συμπολίτης μας επιθυμεί να βοηθήσει θα μας βρει σήμερα από τις 10 το πρωί στα παρακάτω σημεία :
1) Στην πλατεία Ρήγα Φεραίου .
2) Στην Εστία μας Νικολάου Πλαστήρα στην παιδική χαρά .

• Γενικό Λύκειο Πυλης. Οι ευαισθητοποιημένοι πολίτες του Δήμου Πύλης, μπορούν να προσφέρουν την βοήθειά τους την Παρασκευή 27 Ιουλίου από ώρες 8:30 – 1:00μμ, στον αύλειο χώρο του Λυκείου.

• Η Ανοικτή Συνέλευση του Αντιρατσιστικού Φεστιβάλ Τρικάλων καλεί σε έμπρακτη στήριξη των πληγέντων από τις πυρκαγιές στην Αττική, με συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης, την Τετάρτη 25 και Πέμπτη 26 Ιούλη, στην αρχή του πεζόδρομου της Ασκληπιού (από την πλευρά της πλατείας Ρήγα Φεραίου) από τις 12 το μεσημέρι μέχρι 9 μ.μ.

• Ο Δήμος Φαρκαδόνας συγκεντρώνει είδη πρώτης ανάγκης για την κάλυψη των έκτακτων αναγκών των πυρόπληκτων. Οι πολίτες που επιθυμούν να προσφέρουν κάποια από τα παραπάνω είδη μπορούν να απευθυνθούν στους Προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων. Τα είδη θα συγκεντρώνονται στα κοινοτικά γραφεία ή στο Δημαρχείο Φαρκαδόνας από Τετάρτη μέχρι τη Παρασκευή κατά τις ώρες 8.30 π.μ. μέχρι 3.00 μ.μ.

• H ΔΗΜΤΟ Τρικάλων καλεί όλους τους συμπολίτες να συνεισφέρουν σε αυτή τη προσπάθεια με είδη πρώτης ανάγκης ( ρουχισμό, είδη υγιεινής , τρόφιμα μακράς διαρκείας ). Για το λόγο αυτό τα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας θα παραμείνουν ανοιχτά κάθε απόγευμα από σήμερα Τετάρτη μέχρι και Παρασκευή 18:00 – 21:00 ώστε να συγκεντρωθεί η καλύτερη δυνατή βοήθεια,

Σχολιάστε το άρθρο

Please enter your comment!
Please enter your name here