Τακιανός: “Υπάρχει αδιέξοδο”

http://www.facebook.com/MarronCafe86/

“Η ομάδα μπορεί να σώσει την κατηγορία αρκεί να υπάρξει συσπείρωση από όλους”.

Ο τεχνικός των Τρικάλων Φώτης Τακιανός ήταν κατηγορηματικός σε σχέση με το μέλλον της ομάδας στην Α1 μιλώντας μετά τον αγώνα με τον Ολυμπιακό. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Θα ήθελα να ξεκινήσω δίνοντας συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό, ευχόμενος καλή επιτυχία για τη συνέχεια. Ήταν ένα παιχνίδι που ήταν δύσκολο για εμάς. Όπως όλος ο κόσμος, είδατε και εσείς ότι η ομάδα βρέθηκε στο γήπεδο με 7 παίκτες.

Να εξηγήσω εδώ πως οι 7 παίκτες ήταν λόγω τραυματισμών, αλλά και λόγω αποχωρήσεων παικτών που δεν αντικαταστάθηκαν. Αυτό που θέλω να πω όμως και που είναι το πιο σημαντικό είναι το τι θα γίνει αύριο με αυτή την ομάδα. Υπάρχει μια πληροφορία πως μετά το σημερινό παιχνίδι οι τρεις Αμερικάνοι Τζόουνς, Τέιμς και Φιλντς θα αποχωρήσουν και αυτό σημαίνει πως έχοντας τρεις αλλαγές η ομάδα για τον β’ γύρο και μένοντας μόνο με τον Τέγιτς, ακόμα και τις τρεις αλλαγές να κάνει θα παίζει πλέον με 4 ξένους» τόνισε αρχικά ο έμπειρος τεχνικός για να συνεχίσει:

«Εμείς ανησυχούμε για το αύριο, ελπίζοντας ότι θα βρεθεί μια λύση για να υποστηριχτεί αυτό που βλέπετε. Δηλαδή μια ομάδα που ενώ είναι με την πλάτη στον τοίχο έχει κερδίσει τον Κόροιβο και είχε αξιοπρεπείς εμφανίσεις κόντρα σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό και αυτό δείχνει πως μπορεί να διεκδικήσει την παραμονή στην κατηγορία.

Σεβόμενος και ξέροντας την ιστορία της ομάδας πρέπει να πω ότι θα πρέπει να υπάρξει μια γενική συσπείρωση για να κάνει η ομάδα τις προσθήκες που πρέπει για τις επόμενες 17 μέρες να ενσωματώσουμε τους παίκτες και να παίξουμε με τον ΠΑΟΚ, αλλά και το παιχνίδι της χρονιάς κόντρα στον ΓΣΛ Φάρο για να υποστηρίξουμε τον στόχο.

Δεν έχω να πω τίποτα παραπάνω, περιμένοντας να πάρω την εντολή, καθώς έχω βρει τους παίκτες στο 100% ώστε να μας βοηθήσουν. Άρα, περιμένω την εντολή για να ολοκληρώσουμε τις κινήσεις» είπε με έντονο το συναίσθημα της αγωνίας για το αύριο ενώ για το αν μιλάει με τη διοίκηση και αν υπάρχει δίαυλος επικοινωνίας ήταν κάθετος:

«Σαφέστατα έχω επικοινωνία. Υπάρχει ένα αδιέξοδο. Αυτό που μου είπαν είναι πως θα γίνει προσπάθεια ώστε η ομάδα να μείνει στην κατηγορία και θα γίνουν όλες οι ενέργειες. Αυτό που περιμένω είναι η υλοποίηση. Εγώ ήρθα για να υποστηρίξω μια κατάσταση δύσκολη. Αν είχαμε χάσει από τον Κόροιβο δεν θα μιλούσαμε για πιθανότητες παραμονής. Απ’ όλο αυτό που βλέπω η ομάδα μπορεί να παραμείνει βλέποντας και το πρόγραμμα. Η θέση μου είναι πως αν υπάρξει υποστήριξη, εγώ θα μείνω εδώ μέχρι την τελευταία μέρα για να βοηθήσω τα Τρίκαλα».

Σχολιάστε το άρθρο

Please enter your comment!
Please enter your name here