Τελείωσαν οι προπονήσεις στον ΑΟΤ – Τι γίνεται με την επόμενη μέρα

http://www.trikalarestart.gr/

Έπεσε οριστικά η αυλαία στον ΑΟ Τρίκαλα. Οι “κυανέρυθροι” προπονήθηκαν για τελευταία φορά υπό τις οδηγίες του Δημήτρη Σίτσα και ευχήθηκαν καλό καλοκαίρι χωρίς να γνωρίζουν ποιοι θα βρίσκονται στο ρόστερ της επόμενης περιόδου.
Μιας περιόδου που αρχικά ούτε ο ίδιος ο ΑΟΤ δεν γνωρίζει που θα παίζει καθώς δεν φαίνεται να έχει ξεκαθαρίσει το θέμα των ομάδων που θα αγωνιστούν στην superleague 2.
Σε περίπτωση πάντως που οι “κυανέρυθροι” θα αγωνιστούν στην Football League θα πρέπει να δημιουργήσουν ένα ανταγωνιστικό σύνολο σε ένα απαιτητικό και σκληροτράχηλο πρωτάθλημα που δεν θα συγχωρεί λάθη.
Αρχικά ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ δείχνει να επιθυμεί να συνεχίσει στο τιμόνι της ομάδας. Το διάστημα που βρίσκεται στα Τρίκαλα έχει προλάβει να δεθεί με τους “κυανέρυθρους”. Ήρθε σε ένα σημείο που ο ΑΟΤ κόντευε να… σκάσει και αν δεν ήταν η απειρία και οι λάθος επιλογές προσώπων τότε ενδεχομένως τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά όσο αφορά το δεύτερο μισό του πρωταθλήματος.
Και ο ίδιος προς το παρόν βρίσκεται σε αναμονή όσο αφορά την οριστικοποίηση της κατηγορία ενώ μια σειρά κινήσεών του δείχνει ότι επιθυμεί να συνεχίσει στον ΑΟΤ δίνοντας κατά πάσα πιθανότητα τα ηνία στον Νίκο Σαμολαδά.
Ο κ. Σαμολαδάς την περίοδο που ήρθε στην ομάδα παρέλαβε στα χέρια του μια ωρολογιακή βόμβα και παρόλα αυτά κατάφερε (πάντα με την συμβολή του Αιβάζογλου και εννοούμε ως προς το οικονομικό σκέλος) να κερδίσει τον σεβασμό στα “αποδυτήρια”.
Ζήτησε την απομάκρυνση του… απίθανου Κόστιτς ο οποίος την ώρα που η ομάδα έχανε μια κατηγορία (σ.σ αν έμενε καθόλου απίθανο και δύο) τόνιζε ότι έπαιζε πάντα για τη νίκη, έβαλε την απαιτούμενη σειρά και πλέον φροντίζει να εξασφαλιστεί ομαλά και το 2ο στάδιο της επιτήρησης.
Το κλίμα ανάμεσα σε Αιβάζογλου – Σαμολαδά είναι καλό και εφόσον γίνει γνωστή η κατηγορία που θα αγωνιστούν οι “κυανέρυθροι” τότε οι δύο άντρες θα καθήσουν στο τραπέζι για να δούνε αν υπάρχουν οι προοπτικές συνεργασίας και τη νέα σεζόν.
Λογικά το επόμενο δεκαήμερο θα ξεκαθαρίσει το τοπίο με την κατηγορία και στο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα ο κ. Σαμολαδάς θα έχει σειρά επαφών με τους παίκτες τόσο για τη λύση όσο και την ανανέωση των συμβολαίων.
Εδώ να σημειωθεί πως οι δύο σίγουροι ποδοσφαιριστές που δεν θα συνεχίσουν στην ομάδα είναι οι Συμελίδης (σ.σ έχει υπογράψει από τον Ιανουάριο στο Βόλο) και Ίλια Μαρκόφσκι (ο οποίος ήρθε στα Τρίκαλα με δανεισμό από τον ΠΑΟΚ).
Όσο αφορά τις δοκιμές για την στελέχωση της Κ19 που θα γίνουν την επομένη εβδομάδα θα πραγματοποιηθούν υπό την επίβλεψη του προπονητή, Δημήτρη Σίτσα.

ΥΓ. Ήταν που ο Μπαταγιάννης θα πήγαινε για άνοδο και η 2η θέση θα ήταν αποτυχία όπως δήλωνε ο Μπέκιος…
ΥΓ. Ντόστανιτς, Γράφας, Κόστιτς… Ψώνισε από σβέρκο ο ΑΟΤ προπονητικά. Και φέτος

Σχολιάστε το άρθρο

Please enter your comment!
Please enter your name here