Θα εκμεταλλευτούμε ποτέ την Κ19;;;

http://www.facebook.com/MarronCafe86/

Πριν από λίγες ημέρες συνειδητοποιήσαμε ότι αυτή η Κ19 του ΑΟ Τρίκαλα είχε μετρήσει… 35 ματς χωρίς ήττα μέχρι να πάει στις Σέρρες και να χάσει από τα “λιοντάρια”!!!
Μιλάμε για μια ομάδα η οποία στις προηγούμενες δύο διοργανώσεις που συμμετείχε, περνούσε από τη φάση και έχανε στα… πέναλτι!!! Και μιλάμε για μια ομάδα η οποία στα περισσότερα γήπεδα που έχει αγωνιστεί, έχει αποσπάσει θετικά σχόλια. Και εδώ προκύπτει το εξής ερώτημα… Από αυτή την ομάδα της Κ19 κανείς παίκτης δε μπορεί να πάρει μία συμμετοχή στην Football League φέτος;;;
Ναι… είναι κατανοητό πως ο ΑΟΤ κάνει πορεία πρωταθλητισμού και πως πολύ δύσκολα ένας προπονητής θα έπαιρνε τέτοιο ρίσκο, να δώσει φανέλα βασικού σε πιτσιρικά της Κ19. Ουσιαστικά το έκανε μόνο ο… Γου Χου όταν έριξε στα “βαθιά” τόσο τον Νίκο Βουτσελά όσο και τον Κώστα Καρρίκι ο οποίος από ένα σημείο και μετά, μέτρησε εμφανίσεις. Από τότε… δεν έχει υπάρξει συνέχεια σε αυτό, δεν έχει δοθεί χρόνος συμμετοχής σε παιδιά της Κ19… ακόμη και σε παιχνίδια με καθαρά σκορ ή σε ματς αδιάφορα τόσο στην περσινή χρονιά, όταν δηλαδή χάθηκε το τραίνο της ανόδου και το πρωτάθλημα Νέων ήταν για τα πανηγύρια με μόλις 6-7 ματς σε όλη τη σεζόν, όσο και στη φετινή όπως το ματς με τον Απόλλωνα Λάρισας ή ακόμη και τον επαναληπτικό της Τούμπας. Δε θα μπορούσε να πάρει φανέλα βασικού κάποιος από τους δύο αναπληρωματικούς πορτιέρο στην Τούμπα ή… δε θα μπορούσε να δώσει παρουσία, έστω και σαν αλλαγή για παράδειγμα ο νεαρός Μανώλης που στα φιλικά ήταν εξαιρετικός;
Αυτό είναι ένα σημείο στο οποίο θα πρέπει να σταθεί ο νέος τεχνικός, ο Θωμάς Γράφας αφού… όπως τονίζει η διοίκηση, ήρθε για να μείνει και του χρόνου. Ο Σωτήρης Αντωνίου, αν και είχε δηλώσει πως στηρίζει νέα παιδιά, ο μικρότερος σε ηλικία παίκτης που χρησιμοποίησε σε επίσημο ματς ήταν… 23χρονος Δημήτρης Γροντής.
Νομίζουμε πως… αυτό θα πρέπει να αλλάξει αν θέλουμε να δούμε και κάποιο “δικό μας παιδί” στο ρόστερ του ΑΟΤ διότι, κακά τα ψέματα, χωρίς ντόπιο υλικό δε πας πουθενά. Και η Football League αποτελεί ευκαιρία για ορισμένα “πιτσιρίκια” να πάρουν το βάπτισμα του πυρός.

Του Κώστα Τσέκλημα

Σχολιάστε το άρθρο

Please enter your comment!
Please enter your name here