Θερμή υποδοχή στην Ολυμπιονίκη του ΣΟΑΤ, Φανή Τζέλη

https://el-gr.facebook.com/MarronCafe86//

Στιγμές χαράς, στιγμές περηφάνιας… Η Ολυμπιονίκης αθλήτρια του ΣΟΑΤ, Φανή Τζέλη επέστρεψε στα Τρίκαλα και στο δημαρχείο στήθηκε γιορτή υποδοχής. Στην όμορφη εκδήλωση συμμετείχαν άτομα κάθε ηλικίας για να υποδεχτούν και να καλωσορίσουν την Τρικαλινή αθλήτρια του Ταε Κβο Ντο, που συμμετείχε στους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων στο Μπουένος Άϊρες, κατακτώντας το Χάλκινο Μετάλλιο.
Αργά το απόγευμα της Δευτέρας έχοντας στους ώμους της την Γαλανόλευκη και στο στήθος κρεμασμένο το Ολυμπιακό Μετάλλιο, η Τρικαλινή Αθλήτρια έφτασε στο Δημαρχείο της πόλης. Εκεί την περίμεναν οι αρχές της πόλης και του νομού, να την συγχαρούν και να τη σφίξουν στην αγκαλιά τους.
Πανηγυρισμοί, ιαχές, χειροκροτήματα σκιαγραφούσαν το τοπίο, ενώ η Δημοτική Φιλαρμονική υποδεχόταν την αθλήτρια με χαρμόσυνα εμβατήρια. Την Ολυμπιονίκη υποδέχτηκε ο κ. Δημήτρης Παπαστεργίου, απευθύνοντας τις ευχές. Αθλήτρια και κόσμος μετέβησαν λίγο αργότερα στο Δημαρχείο, όπου σε μια άκρως πανηγυρική και χαρμόσυνη ατμόσφαιρα ο Δήμος βράβευσε το «Χάλκινο» κορίτσι του ΣΟΑΤ.
Χαιρετισμούς στην εκδήλωση απηύθυναν ο κ. Παπαστεργίου, ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού κ. Άκης Αναστασίου, ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Γιώργος Τσίγκας, η δημοτική σύμβουλος της μείζονος αντιπολίτευσης κα Βάσω Κάκλα, η πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Μεγαλοχωρίου, και οι δύο προπονητές του ΣΟΑΤ κ.κ. Νίκος Παϊταρίδης και Βασίλης Βαργιάμης, οι οποίοι μίλησαν για τον άθλο της Τρικαλινής αθλήτριας Φένια Τσέλη, που κατέκτησε την κορυφή, κάνοντας υπερήφανα όλα τα Τρίκαλα και γενικότερα όλη την Ελλάδα και τον Ελληνικό Αθλητισμό.

Σχολιάστε το άρθρο

Please enter your comment!
Please enter your name here