Το Αιγίνιο “τρώει” τους προπονητές του ΑΟ Τρίκαλα

https://el-gr.facebook.com/MarronCafe86//

Κακές αναμνήσεις φέρνει στο νου των Τρικαλινών το “Γιάννης Παραλυκίδης” του Αιγινίου, από την οποία δεν έχει περάσει ποτέ νικηφόρα ο ΑΟΤ. Στην έδρα του συλλόγου από την Πιερία οι “κυανέρυθροι” όχι μόνο δεν κατάφεραν να φύγουν με νίκη αλλά “έχασαν” μάλιστα δύο προπονητές. Αρχικά το 2017 η ισοπαλία των Τρικάλων με τον Αιγινιακό έφερε την απομάκρυνση του Γιώργου Γεωργιάδη ενώ το 2018 η νέα ισοπαλία του ΑΟΤ έφερε την λύση της συνεργασίας με τον Σωτήρη Αντωνίου.
Παράλληλα να σημειωθεί πως στο «Γιάννης Παραλυκίδης» οι “κυανέρυθροι” έχουν χάσει ένα Σούπερ Καπ όταν οι παίκτες του Περικλή Αμανατίδη ηττήθηκαν με 3-0 από το Νέστο Χρυσούπολης και ενώ είχαν πάρει ήδη την άνοδο για την Football League και είχαν και το κύπελλο της Γ΄Εθνικής (με νίκη επί του Εθνικού στην Άμφισσα). Δεν είναι υπερβολή να σημειώσουμε πως τότε η διοίκηση είχε μαζέψει τους παίκτες από τις παραλίες καθώς η χρονιά είχε ολοκληρωθεί αρκετά νωρίτερα.
Συνοψίζοντας λοιπόν, το 1990 ο ΑΟΤ ηττήθηκε από τον Αιγινιακό με 2-0, το 2017 αναδείχθηκε ισόπαλος με 2-2 ενώ πέρυσι ήρθε και πάλι ισόπαλος χωρίς τέρματα (0-0). Ωστόσο η προϊστορία είναι για να “σπάει” και την Κυριακή άπαντες ελπίζουν πως ο ΑΟΤ θα πάρει την πολυπόθητη νίκη.

Σχολιάστε το άρθρο

Please enter your comment!
Please enter your name here