Το ευχαριστώ του Βασιλείου στην Θύελλα Μεγαλοχωρίου

http://www.facebook.com/MarronCafe86/

O Περικλής Βασιλείου, προπονητής της Θύελλας Μεγαλοχωρίου, με αφορμή το τέλος της αγωνιστικής περιόδου στο πρωτάθλημα της Α ερασιτεχνικής αναφέρει τα εξής:

Η «Θύελλα» Μεγαλοχωρίου έκλεισε και τυπικά το Σάββατο (19/5) τη φετινή αγωνιστική χρονιά, με τον τελευταίο νικηφόρο αγώνα πρωταθλήματος στο γήπεδο της Διάβας κερδίζοντας την Κρύα βρύση με 2-0.

«Θέλω με το κλείσιμο της σεζόν, να ευχαριστήσω καταρχάς τη διοίκηση για την άψογη συνεργασία που είχαμε όλη τη σεζόν. Ήταν συνεχώς δίπλα μας, και στις νίκες και στις αποτυχίες, και πάντα πολύ πρόθυμα και συνήθως αποτελεσματικά έλυνε όποια θέματα και προβλήματα παρουσιάζονταν.
Τους ποδοσφαιριστές της ομάδας γιατί θέλω να πω κάποια σημαντικά (για μένα) λόγια για αυτούς. Αισθάνομαι πολύ υπερήφανος, τυχερός και ευλογημένος που συνεργάστηκα μαζί τους. Είναι πολύ καλοί σε αγωνιστική αξία, στο χαρακτήρα, με πολύ καλή νοοτροπία και κουλτούρα για το πως βλέπουν το ποδόσφαιρο και πως θα πρέπει να ενεργούν. Η επιτυχία της ομάδας τους ανήκει πραγματικά και είναι άξιοι πολλών συγχαρητηρίων. Τους ευχαριστώ πολύ που είχα την τιμή να είμαι ο προπονητής τους, και τους εύχομαι ολόψυχα ότι καλύτερο στη ζωή τους.
Καλό καλοκαίρι και εις το επανιδείν ….!

Η «αγάπη για την ομάδα» είναι μία έννοια για πολλούς «κλισέ».
«Αγάπη για την ομάδα», είναι να προσπαθείς να υπάρχει μια αρμονική σχέση που να περιβάλλεται από αμοιβαίο σεβασμό μεταξύ όλων των μελών της.
Σε αυτό το πολύ βασικό θεμέλιο στηρίχθηκε και η φετινή προσπάθειά μας.

Είναι η θετική ενέργεια, τα χαμόγελα και που παρά τις όποιες φυσικές ή και μη, δυσκολίες οι οποίες μπορεί να υπάρχουν, μας κάνουν να θέλουμε κάθε χρόνο να συνεχίσουμε να προσπαθούμε, να βοηθάμε και να αγαπάμε μια ομάδα στην οποία συμμετέχουμε.

Η παρακαταθήκη που κρατάω ως άνθρωπος πάντα από την συμμετοχή μου σε μια ομάδα, δεν είναι ούτε οι επιτυχίες τόσο πολύ, ούτε το αγωνιστικό κομμάτι, αλλά το γεγονός ότι δημιουργείς πολλές και δυνατές φιλίες, όπως έγινε και φέτος στην ομάδα του Μεγαλοχωρίου.

Τέλος εγώ, οι παίχτες και η Διοίκηση συγχαίρουμε όλες τις συμμετέχουσες ομάδες της Α’ Ερασιτεχνικής και ιδιαίτερα την ομάδα των Μετεώρων για την κατάκτηση της πρώτης θέσης και την άνοδο της στη Γ Εθνική κατηγορία .

Σχολιάστε το άρθρο

Please enter your comment!
Please enter your name here