Το ποδόσφαιρο στην ακαδημία του ΑΟ Πύργου… συνεχίζεται και στις γιορτές

https://el-gr.facebook.com/MarronCafe86//

Οι εορταστικές ημέρες… δεν κράτησαν τους παίκτες των τμημάτων υποδομής του ΑΟ Πύργου μακριά από την δράση!!!
Πιο συγκεκριμένα, την Παρασκευή 21/12 τα τμήματα Κ6, Κ8 ,Κ10 ,Κ12 φιλοξένησαν στις άρτιες εγκαταστάσεις της ακαδημίας τα αντίστοιχα τμήματα της BALA SCHOOL ACADEMY από την Καρδίτσα σε φιλικούς αγώνες. Η χαρά των μικρών παιδιών ήταν απερίγραπτη γεμίζοντας τα γήπεδα με παιδικά χαμόγελα.
Οι νεαροί ποδοσφαιριστές και οι γονείς το… ευχαριστήθηκαν δίνοντας υπόσχεση για έναν νέο ραντεβού για μια σειρά φιλικών, αυτή τη φορά στην γειτονική πόλη.
Η ακαδημία του ΑΟ Πύργου θα ήθελε να ευχαριστήσει τον υπεύθυνο ΜΑΚΗ ΜΠΑΛΛΑ και τους συνεργάτες του για την συμμετοχή τους στα φιλικά ενώ τους συγχαίρει για την άψογη συμπεριφορά παιδιών, γονέων και προπονητών.
Το Σάββατο η Κ16 για το αντίστοιχο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Τρικάλων αγωνίστηκε στην έδρα της Ακαδημίας 1. Το παιχνίδι αποτέλεσε διαφήμιση για το ποδόσφαιρο. Η αντρική ομάδα υποδέχτηκε τα Μεγάλα Καλύβια και μετά από έναν συναρπαστικό αγώνα κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης.
Οι προπονήσεις των τμημάτων υποδομής συνεχίζονται κανονικά και μέσα στις γιορτές καθώς τρία τμήματα της ακαδημίας (Κ16, Κ12 και Κ10) θα συμμετάσχουν στο πολύ μεγάλο χριστουγεννιάτικο τουρνουά BOCA CHRISTMAS CUP που γίνετε στην Αθήνα

Σχολιάστε το άρθρο

Please enter your comment!
Please enter your name here